x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Tender za pametna brojila i obnovu mreže u Crnoj Gori

04.01.2017. | Komentari: 0Autor:

Slika: Pixabay
Tender za pametna brojila i obnovu mreže u Crnoj Gori

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) raspisao je tender za podnošenje ponuda za ugradnju 45.000 pametnih brojila za domaćinstva i rehabilitaciju mreže.

Radovi uključuju obnovu 600 do 800 kilometara niskonaponskih vodova i zamenu 20.000 električnih stubova, a obavljaće se u periodu 2017-2019. godine. Rok za podnošenje prijava je 6. mart 2017. u 13 časova.

Ponuđač može biti iz bilo koje države, a uslov je da u poslednjih pet godina ima prosečan godišnji obrt od najmanje 22 miliona evra, novčani tok od 4 miliona evra, i da u poslednje tri godine nije došlo do neizvršavanja ugovora sa njegove strane.

Traži se da je firma-ponuđač bila aktivna u poslednjih pet godina, i to najmanje devet meseci svake godine, da je ugradila 60.000 brojila i izmestila 30.000 mernih mesta uz rekonstrukciju NN mreže. Potrebno je iskustvo u najmanje dva slična projekta u poslednjih pet godina, od kojih je svaki bio vredan najmanje 13 miliona evra.

Tenderska dokumentacija otkupljuje se uplatom 250 evra na račun CEDIS-a u Prvoj banci Crne Gore, ili preko posredničke Rajfajzen banke u Beču, a sve ponude mora pratiti tenderska garancija od 900.000 evra.

Projekat se finansira iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.