x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Radionica podkasta na temu klimatskih promena od 14. do 20. oktobra

09.10.2019. | Komentari: 0Autor:

Foto: StockSnap/Pixabay
Radionica podkasta na temu klimatskih promena od 14. do 20. oktobra

EU info kutak u Novom Sadu zajedno sa novosadskim ogrankom Francuskog instituta u Srbiji, pod pokroviteljstvom Ambasade Francuske u Srbiji i Delegacije EU u Srbiji, organizuje besplatnu sedmodnevnu radionicu posvećenu podkastu i klimatskim promenama.

Radionica se održava u EU info kutku i Francuskom kulturnom centru, od 14. do 20. oktobra. Program je dostupan na linku.

Od ponedeljka do petka od 10 do 18 časova u EU info kutku (Bulevar Mihajla Pupina 17) biće organizovane sesije, sa pauzom za ručak koji je obezbeđen za sve učesnike.

Subota i nedelja rezervisani su za live show koji će biti organizovan u Francuskom kulturnom centru.

Potrebno je da učesnici imaju između 18 i 35 godina i da su zainteresovani za temu klimatskih promena, s obzirom na to da je ova radionica organizovana u sklopu događaja Karavan za klimu koji se održava u istom periodu u Francuskom kulturnom centru.

Radni jezik radionice je engleski, iako će se podkasti raditi i na srpskom i na francuskom jeziku, u skladu sa pojedinačnim preferencijama učesnika.

Radionicu vode dva francuska novinara sa višegodišnjim iskustvom u sferi radijskog novinarstva i podkasta. Oni će sa učesnicima podeliti znanje o tome kako birati teme za podkast, kako koncipirati priču, kako snimiti, izmontirati i emitovati podkast.

Radonica je namenjena za učesnike koji imaju prethodna znanja iz oblasti novinarstva, klimatskih promena i podkasta, ali i onima koji o tome ne znaju mnogo.

Prijave su obavezne jer je radionica namenjena za maksimalno 15 učesnika. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime, datum rođenja i ukoliko postoji, prethodno iskustvo u oblastima (radijskog) novinarstva i podkasta.

Ove informacije potrebno je poslati na mejl do petka, 11. oktobra u ponoć.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.