x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Igor Noveljić novi izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore

21.07.2017. | Komentari: 0Autor:

Slika: EPCG
Igor Noveljić novi izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore

Bivši pomoćnik ministra ekonomije Crne Gore Igor Noveljić imenovan je za izvršnog direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG), saopštila je ta kompanija.

Odbor direktora EPCG je na sednici 20. jula prihvatio ostavke odlazećeg izvršnog direktora Tonina Malja i još tri izvršna rukovodioca u EPCG. Oni su podneli ostavke posle isteka sporazuma između Vlade Crne Gore i italijanske kompanije A2A koja je zatim pokrenula proces istupanja iz EPCG.

Ostvake će stupiti na snagu od 2. avgusta, a novi izvršni direktor će stupiti na dužnost 3. avgusta 2017.

Noveljić je završio Ekonomski fakultet u Podgorici i stekao bogato radno iskustvo u energetskom sektoru obavljajući funkcije zamenika ministra ekonomije, državnog sekretara i sekretara Ministarstva ekonomije, saopštila je crnogorska Elektroprivreda.

Bio je član upravnog odbora Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), šef kabineta gradonačelnika Podgorice i pregovarač za tri poglavlja u okvira pristupnih pregovora Crne Gore o članstvu u EU.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.