x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

CMS

25.03.2019. | Komentari: 0Autor:

Премии како мерки за поддршка за инвеститори во проектите за обновливи извори на енергија во Северна Македонија

Автори: Александар Јосимовски и Ана Божарова, адвокати ангажирани од Petrikic & Partneri AOD во соработка со CMS Reich-Rohrwig Hainz Rechtsanwälte GmbH Енергетскиот пазарот на Северна Македонија е моментално еден од…

Više informacija