Životna sredina

REC raspisao konkurs za direktora kancelarije u Srbiji

Photo: REC

Objavljeno

30.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

30.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Regionalni centar za životnu sredinu (REC) raspisao je konkurs za direktora kancelarije u Srbiji. Rok za prijavu je 14. februar 2017.

Direktor REC Srbija zadužen je za upravljanje kancelarijom u skladu sa visokim etičkim standardima, lokalnim propisima i unutrašnjim politikama i procedurama REC-a. Direktor je takođe odgovoran za pružanje podrške aktivnostima REC-a na prikupljanju sredstava i poslovnog razvoja.

Među uslovima su najmanje pet godina iskustva na višim upravljačkim pozicijama, u finansijskom menadžmentu, upravljanju i regrutovanju kadrova, kao i više od 10 godina iskustva u oblasti životne sredine i održivog razvoja.

Takođe se traži fakultetska diploma iz relevantne oblasti, po mogućstvu iz prirodnih nauka ili ekologije, upravljanja životnom sredinom, ekonomije ili društveno-političkih nauka. Stručna sprema u oblasti menadžmenta i/ili poslovne administracije, kao i projektnog menadžmenta, je prednost.

Radno mesto sa punim radnim vremenom je u REC-ovim kancelarijama u Beogradu, na fiksni period od godinu dana, sa mogućnošću produžetka mandata. Kandidati treba da pošalju CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku do 14. februara 2017, na adresu:

Human Resources Department
Regional Environmental Center for Central and Eastern Europe
2000 Szentendre, Ady Endre ut 9-11
Ili na mejl: recruitment@rec.org

Regionalni centar za životnu sredinu Srednje i Istočne Evrope je međunarodna organizacija osnovana 1990. godine od strane SAD, Evropske komisije i Mađarske. Organizacija se oslanja na mrežu kancelarija i stručnjaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi i dalje. Sedište REC-a je u Sent Andreji u Mađarskoj.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

SEOS - nakon sastanka u Vladi Srbije ostale nejasnoće

SEOS – nakon sastanka u Vladi Srbije ostale nejasnoće

25 јануара 2022 - "Pokrenuto je mnogo tema, ali sa sastanka nismo izašli mnogo sigurniji nego što smo na njega došli", navode stanovici doline Jadra

350 miliona dinara kotlarnice kotlove grejanje domacinstva

Država odvaja 350 miliona dinara za nove kotlarnice, kotlove za grejanje za domaćinstva

24 јануара 2022 - Gradovi i opštine mogu da konkurišu za 550 miliona dinara za unapređenje kvaliteta vazduha, od čega je 350 miliona za grejanje

Globalno zagađenje hemikalijama i plastikom izmaklo kontroli - prekoračena planetarna granica

Globalno zagađenje hemikalijama i plastikom izmaklo kontroli – prekoračena planetarna granica

21 јануара 2022 - Proizvodnja hemikalija se povećala 50 puta od 1950, a predviđanja upozoravaju se da će se ovim tempom utrostručiti do 2050. godine

Ekoloski aktivisti Nije gotovo dok se u celoj Srbiji ne zabrani rudarenje litijuma bora

Ekološki aktivisti: Nije gotovo dok se u celoj Srbiji ne zabrani rudarenje litijuma, bora

21 јануара 2022 - Ekološki aktivisti kažu da je, po ukidanju prostornog plana za Rio Tintov projekat, sledeći korak zabrana rudnika litijuma i bora u celoj Srbiji