Životna sredina

REC raspisao konkurs za direktora kancelarije u Srbiji

Photo: REC

Objavljeno

30.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

30.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Regionalni centar za životnu sredinu (REC) raspisao je konkurs za direktora kancelarije u Srbiji. Rok za prijavu je 14. februar 2017.

Direktor REC Srbija zadužen je za upravljanje kancelarijom u skladu sa visokim etičkim standardima, lokalnim propisima i unutrašnjim politikama i procedurama REC-a. Direktor je takođe odgovoran za pružanje podrške aktivnostima REC-a na prikupljanju sredstava i poslovnog razvoja.

Među uslovima su najmanje pet godina iskustva na višim upravljačkim pozicijama, u finansijskom menadžmentu, upravljanju i regrutovanju kadrova, kao i više od 10 godina iskustva u oblasti životne sredine i održivog razvoja.

Takođe se traži fakultetska diploma iz relevantne oblasti, po mogućstvu iz prirodnih nauka ili ekologije, upravljanja životnom sredinom, ekonomije ili društveno-političkih nauka. Stručna sprema u oblasti menadžmenta i/ili poslovne administracije, kao i projektnog menadžmenta, je prednost.

Radno mesto sa punim radnim vremenom je u REC-ovim kancelarijama u Beogradu, na fiksni period od godinu dana, sa mogućnošću produžetka mandata. Kandidati treba da pošalju CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku do 14. februara 2017, na adresu:

Human Resources Department
Regional Environmental Center for Central and Eastern Europe
2000 Szentendre, Ady Endre ut 9-11
Ili na mejl: recruitment@rec.org

Regionalni centar za životnu sredinu Srednje i Istočne Evrope je međunarodna organizacija osnovana 1990. godine od strane SAD, Evropske komisije i Mađarske. Organizacija se oslanja na mrežu kancelarija i stručnjaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi i dalje. Sedište REC-a je u Sent Andreji u Mađarskoj.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

kvalitet-vazduha-eu

EU uvodi oštrija pravila za najštetnije zagađivače vazduha

30. januar 2017. - Novim pravilima postavljaju se stroža ograničenja za 2030. godinu za zagađivače vazduha sa ozbiljnim uticajem na zdravlje

Emisije iz industrije proizvodnje plastike će se utrostručiti do 2050. godine

Emisije iz proizvodnje plastike na putu da se do 2050. godine utrostruče

30. januar 2017. - Istraživači upozoravaju da bi emisije gasova sa efektom staklene bašte iz proizvodnje plastike mogle da se utrostruče do 2050. godine

Ecocourt business 3×3 – Prijavite se za ekološki turnir u basketu

Ecocourt Business 3×3 – prijavite se za ekološki turnir u basketu

30. januar 2017. - Edukort poziva sve kompanije da se prijave za učešće na ekološkom turniru u basketu, koji će se održati 18. maja na Adi Ciganliji

Mitsubishi Power EPS u sistem za odsumporavanje TENT u A

Mitsubishi Power predao EPS-u sistem za odsumporavanje u TENT-u A

30. januar 2017. - Nakon Kostolca B, i u Termoelektrani Nikola Tesla A u Obrenovcu konačno je pušten u rad sistem za odsumporavanje, pa će vazduh biti čistiji