OIE

GIZ traži konsultanta za projekat u BiH

Foto: Pexels

Objavljeno

04.09.2018.

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

04.09.2018.

Komentari

0

Podeli

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini (BiH) je objavio poziv za dostavljanje pisama o zainteresovanosti za učešće u tenderu za potrebe projekta Podsticanje obnovljivih izvora energije u BiH.

Predmetni tender se odnosi na konsultantske usluge u vezi Adaptacije procedura koje se odnose na procenu uticaja na životnu sredinu u Federaciji BiH (FBiH) i Republici Srpskoj (RS) i harmonizaciju sa zahtevima EU i EIA Direktive.

Pismo o zainteresovanosti treba da sadrži sledeće elemente: profil firme, broj zaposlenih, bilans firme od prošle godine, rešenje o registraciji firme, listu klijenata, kao i imena i kratke biografije ključnog osoblja koje bi bilo angažovano na navedenom poslu. Rok za dostavljanja pisama o zainteresovanosti je do 14. septembra 2018. godine.

Detalji poziva su dostupni na linku.

Odabrane firme će nakon evaluacije prispelih pisama o zainteresovanosti biti kontaktirane i pozvane da učestvuju u postupku.

GIZ-ov projekat „Podsticanje obnovljivih izvora energije u Bosni i Hercegovini (ProRE)“ finansira nemačko Ministarstvo ekonomske saradnje i razvoja (BMZ). U saradnji sa Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, GIZ ProRE pomaže Bosni i Hercegovini u njenim nastojanjima da snabdevanje energijom učini održivim i da se ispune obaveze zemlje iz Ugovora o osnivanju Energetske zajednice.

Tagovi:
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Maja Turković

Maja Turković – liderka energetske tranzicije

4. septembar 2018. - Kroz svoj rad u projektima obnovljivih izvora energije i WISE Srbija mrežu žena, Maja Turković ne samo što pomera granice u energetskom sektoru, već i podržava žene, gradeći put ka inkluzivnoj i održivoj budućnosti

Enlight zaokruzio finansijski aranzman vetropark Pupin Kovačice

Enlight zaokružio finansijski aranžman za vetropark Pupin kod Kovačice

4. septembar 2018. - Izraelska kompanija Enlight je potpisala ugovore o zajmu, otkupu električne energije i balansiranju za svoj projekat vetroelektrane Pupin

Rimac Energy velika britanija UK centar skladistenje energije baterije

Rimac Energy otvorio pogon u Velikoj Britaniji

4. septembar 2018. - Rimac Energy, brend firme Rimac Technology, je pionir u razvoju naprednih baterijskih sistema za skladištenje energije

Polar Night Energy

Baterija od peska za skladištenje toplotne energije

4. septembar 2018. - Finski startap Polar Night Energy izgradiće najveću bateriju koja pesak koristi kao materijal za skladištenje energije