OIE

GIZ traži konsultanta za projekat u BiH

Foto: Pexels

Objavljeno

04.09.2018.

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

04.09.2018.

Komentari

0

Podeli

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini (BiH) je objavio poziv za dostavljanje pisama o zainteresovanosti za učešće u tenderu za potrebe projekta Podsticanje obnovljivih izvora energije u BiH.

Predmetni tender se odnosi na konsultantske usluge u vezi Adaptacije procedura koje se odnose na procenu uticaja na životnu sredinu u Federaciji BiH (FBiH) i Republici Srpskoj (RS) i harmonizaciju sa zahtevima EU i EIA Direktive.

Pismo o zainteresovanosti treba da sadrži sledeće elemente: profil firme, broj zaposlenih, bilans firme od prošle godine, rešenje o registraciji firme, listu klijenata, kao i imena i kratke biografije ključnog osoblja koje bi bilo angažovano na navedenom poslu. Rok za dostavljanja pisama o zainteresovanosti je do 14. septembra 2018. godine.

Detalji poziva su dostupni na linku.

Odabrane firme će nakon evaluacije prispelih pisama o zainteresovanosti biti kontaktirane i pozvane da učestvuju u postupku.

GIZ-ov projekat „Podsticanje obnovljivih izvora energije u Bosni i Hercegovini (ProRE)“ finansira nemačko Ministarstvo ekonomske saradnje i razvoja (BMZ). U saradnji sa Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, GIZ ProRE pomaže Bosni i Hercegovini u njenim nastojanjima da snabdevanje energijom učini održivim i da se ispune obaveze zemlje iz Ugovora o osnivanju Energetske zajednice.

Tagovi:
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Rumunija 610 miliona evra subvencijama solarne panele domacinstva

Rumunija sprema 610 miliona evra u subvencijama za solarne panele za domaćinstva

4. septembar 2018. - Rumunija namerava da odvoji i do 610 miliona evra za predstojeći javni poziv za solarne panele za domaćinstva

EMBER: Vetar i solar proizveli više struje nego gas u EU

Ember: Vetar i solar proizveli više struje nego gas u EU

4. septembar 2018. - Udeo struje iz vetroelektrana i solarnih parkova je prošle godine u EU prvi put prestigao gasne elektrane

mostar solarna elektrana kordic

Grad Mostar želi da instalira solarnu elektranu za sopstvenu potrošnju

4. septembar 2018. - Samo pre par nedelja Sarajevo je najavilo nešto slično -  javno preduzeće za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora

ZEZ Sunce: Solarne elektrane u vlasništvu građana

ZEZ Sunce: Solarne elektrane u vlasništvu građana

4. septembar 2018. - Zelena energetska zadruga osnovala je prošle nedelje Evropsku zadrugu ZEZ Sunce, sa ciljem da se...