Letnja škola Energetske zajednice

Energetska zajednica objavila poziv za Drugu letnju školu

Photo: Energy Community

Objavljeno

17.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

17.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Energetska zajednica objavila je poziv za prijave za Drugu letnju školu Energetske zajednice. Škola će se održati u Ohridu, u Makedoniji, od 26. avgusta do 2. septembra 2017. godine.

Letnja škola Energetske zajednice je multidisciplinarni program koji se bavi naučnim, pravnim, ekonomskim, kulturnim, političkim i tehničkim aspektima lanca snabdevanja energijom, i uključuje teorijske elemente i praktičnu obuku kroz studije slučaja i simulacije. Interaktivnu obuku vode renomirani profesori i stručnjaci na polju energetike.

Letnja škola je otvorena za visoko motivisane postdiplomce (mastere i doktore nauka), istraživače iz svih disciplina u vezi s energetikom, mlade profesionalce iz državnih institucija, kompanija, stručnih savetodavnih tela i NVO-a iz regiona Energetske zajednice. Rok za prijavu je 31. mart 2017. a učešće u školi je besplatno.

Ovaj projekat organizuje Sekretarijat Energetske zajednice u saradnji sa Višegradskim fondom, Otvorenim regionalnim fondom za Jugoistočnu Evropu – Energetska efkasnost (ORF-EE) koji finansira nemačko Ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj a sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Fakultetom za inženjerstvo i informacione tehnologije u Skoplju (FEIT) i Univerzitetom Polis iz Tirane.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Letnja-skola-Energetska-zajednica-2020 prijave

Još 12 dana traje prijavljivanje za Letnju školu Energetske zajednice 2020.

17. januar 2017. - Ako ste postdiplomci, istraživači iz svih oblasti energetike ili mladi profesionalci iz vladinih institucija, kompanija,...

Prijavite se za četvrtu Letnju školu Energetske zajednice

17. januar 2017. - Prijavljivanje za četvrtu Letnju školu Energetske zajednice otvoreno je danas i trajaće do 31. marta....

U-Splitu-svecano-otvorena-treca-Letnja-skola-Energetske-zajednice

U Splitu svečano otvorena treća Letnja škola Energetske zajednice

17. januar 2017. - Četrdeset mladih postdiplomaca i  profesionalaca iz 26 zemalja se 25. avgusta okupilo u Splitu u...

Odabrani-ucesnici-Letnje-skole-Energetske-zajednice-2018

Odabrani učesnici Letnje škole Energetske zajednice 2018.

17. januar 2017. - Sekretarijat Energetske zajednice u dogovoru sa mrežom akademskih i istraživačkih institucija odabrao je učesnike Letnje...