x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Energetska zajednica objavila poziv za Drugu letnju školu

17.01.2017. | Komentari: 0Autor:

Photo: Energy Community
Energetska zajednica objavila poziv za Drugu letnju školu

Energetska zajednica objavila je poziv za prijave za Drugu letnju školu Energetske zajednice. Škola će se održati u Ohridu, u Makedoniji, od 26. avgusta do 2. septembra 2017. godine.

Letnja škola Energetske zajednice je multidisciplinarni program koji se bavi naučnim, pravnim, ekonomskim, kulturnim, političkim i tehničkim aspektima lanca snabdevanja energijom, i uključuje teorijske elemente i praktičnu obuku kroz studije slučaja i simulacije. Interaktivnu obuku vode renomirani profesori i stručnjaci na polju energetike.

Letnja škola je otvorena za visoko motivisane postdiplomce (mastere i doktore nauka), istraživače iz svih disciplina u vezi s energetikom, mlade profesionalce iz državnih institucija, kompanija, stručnih savetodavnih tela i NVO-a iz regiona Energetske zajednice. Rok za prijavu je 31. mart 2017. a učešće u školi je besplatno.

Ovaj projekat organizuje Sekretarijat Energetske zajednice u saradnji sa Višegradskim fondom, Otvorenim regionalnim fondom za Jugoistočnu Evropu – Energetska efkasnost (ORF-EE) koji finansira nemačko Ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj a sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Fakultetom za inženjerstvo i informacione tehnologije u Skoplju (FEIT) i Univerzitetom Polis iz Tirane.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.