Električna energija

Elektroprivreda Srbije poziva kupce da sami očitaju brojila

EPS poziva kupce da sami ocitaju brojila

Slika: EPS

Objavljeno

30.03.2020.

Država

Podeli

Objavljeno

30.03.2020.

Država

Podeli

Elektroprivreda Srbije (EPS) će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite, saopštila je Elektroprivreda Srbije.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlјe građana EPS moli sve kupce da zaklјučno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.

Kupci bi trebalo da očitaju stanje zaključno sa 1. aprilom

Osim toga, kupci mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem mejla slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Građani mogu da stanje brojila istaknu na ulazu u svoje objekte, da ga saopšte telefonom ili da pošalju mejl

Adrese za distributivna područja su:

Kao društveno odgovorna kompanija EPS moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

EPS je apelovao na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa.

Komentara: (10)
Čemerski Jan / 01.04.2020.

Teško se dobije veza telefonom. Hteo sam da prijavim stanje brojila na tel 022 400 386, u Rumi, pošto sam iz Stare Pazove
Oće biti neki obrazac da prijavim stanje dvotarifnog brojila Email-om.

Momcilo Lukicic / 01.04.2020.

Ne mogu da posaljem stanje brojila na e-mail prijava.stanja.kg@eps.rs
U cemu je problem?

Vujnović Branka / 02.04.2020.

Već drugi dan ne mogu dobiti nikoga na telefon 0118111142 da prijavim stanje na brojilu.Shodno uputstvu sa neta prijavljujem stanje ovim putem .Stanje 01.04.2020

Potrošač – Vujnović Branka
Adresa – Kraljevića Marka 5 – Dren 11550 Lazarevac

ED broj 0730618351
Skuplja – 22748
Jeftinija – 5818

ED broj 0717011910
Skuplja – 9633
Jeftinija – 97683

Vujnović Branka
064 5537729

savic mihailo / 19.08.2020.

To sto ste stavili to ne vazi,zato je bolje da priznate da ovo niko ne cita ida dzabe pisem .ja sam invalid od sloga oduzetost desne strane tela.bio sam prijavio struju elektronski pre 2 meseca ali nista bio sam i citacu rekao da zapise da sam invalid ali nista jednostavno neko neradi svoj posao ovo je vec treci put od nove godine da mi se struja ne ocitava a placam je redovno.zasto bi ja plcao radnju koja nije izvrsena i to obracunavanje u visoj tarifi -zoni je van pameti em nije ocitano a sledeci mesec 100kv mi stavi u crvenu zonu i onda ja dugujem zasto i kako neka mi neko objasni.

Vuković Jovan, Sombor / 01.05.2021.

Na sajtu Elektrovojvodina – prijava stanja od aprila meseca ove godine nije moguće izvršiti prijavu stanja brojila. Koristio sam ovu mogućnost skoro četiri godine bez problema i sigurno je to bilo na obostranu korist.

Đorđe / 01.02.2022.

Pa kada čovek hoće da prijavi očitano stanje el. brojila, ima da rodi mečku.Jednog dana kada se prijavljuje stanje – ne radi prijava, odnosno ne možete prijaviti stanje. Kada prođe vreme prijavljivanja, onda ponekad možete pismeno prijaviti stanje. Luda kuća je…la vas digitalizacija..

wlada / 02.06.2022.

komplikovano..tesko..bezobrazno prema potrosacima…umesto da pojednostavite….umisljeni strucnjaci…ima baka i deka koji se i ne razumeju..

DusanS / 03.05.2023.

Plaćam za pokojno lice na teritoriji ED Novi Sad i NE znam koja je od ove dve adrese tačna prijavastanja.ns@ods.rs ili prijavastanja.ev@eps.rs Ako neko zna email na koji se šalje stanje el.brojila, molim da to objavi

Miodrag I. / 02.10.2023.

Ranije , dok sam prijavljivao telefonom, bilo je sve uredu. Sada je došao novi čitač, ja prijavim telefonom ili mejlom, u računu dobijem sasvim druge podatke o utrošku. Valda je čitač plaćen po očitanim brojilima, pa on unosi neke podatke o očitanom stanju. Prišli mesec sam uspeo da dopijem operatera izdiktirao sam mu podatke čitanja, a u računu su opet bili drugi podaci.

vojislav krstić / 02.12.2023.

Ne mogu da shvatim da u Elektrovojvodini nisu u stanju da reše algoritam za prijavu očitanog stanja brojila i da građanima omoguće brže i lakše prijave. Ovako se danima gubi vreme na zvanje telefonom i čekanje na javljanje operatera.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Povelja o solaru drzave firme fabrikama fotonaponskih panela EU

Povelja o solaru okupila države, firme u podršci fabrikama fotonaponskih panela u EU

30. mart 2020. - Povelja o solaru EU je pridobila potpise 23 ministara energetike i stotinak predstavnika ovog sektora. Obećali su da će pomoći proizvođačima opreme.

Program Beogradskog energetskog foruma paneliste sponzore

Program Beogradskog energetskog foruma spreman – najavljujemo nove paneliste i sponzore

30. mart 2020. - Spisak sponzora za Beogradski energetski forum 2024 raste sa nekima od najpoznatijih svetskih brendova u domenu obnovljivih izvora

federacija bih aukcije kvote vetar solar energetske zajednice

Federacija BiH pripremila plan aukcija za period 2025-2030.

30. mart 2020. - Plan raspodele subvencija pripremilo je Federalno ministarstvo energije rudarstva i industrije u okviru Nacrta Uredbe o kvotama za OIEiEK

Grcki-PPC-Hrvatsku-Italiju-Bugarsku-kupovinom-solarnih-elektrana

Grčki PPC ulazi u Hrvatsku, Italiju, Bugarsku kupovinom solarnih elektrana

30. mart 2020. - Pet godina od početka restrukturisanja, PPC isplaćuje prvu dividendu u poslednjoj deceniji i širi zamah svoje regionalne ekspanzije