x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Prihvaćene ostavke uprave ERS-a, Radmila Čičković novi v.d. direktora

24.04.2018. | Komentari: 0Autor:

Slika: ers.ba
Prihvaćene ostavke uprave ERS-a, Radmila Čičković novi v.d. direktora

Nadzorni odbor Elektroprivrede Republike Srpske (ERS) prihvatio je ostavke uprave ovog javnog preduzeća i imenovao nove članove. Za vršioca dužnosti  direktora ERS imenovana je Radmila Čičković.

Ostavke su zbog gubitaka u prethodnoj godini podneli v.d. generalnog direktora Željko Kovačević, njegov zamenik Branislav Milekić, kao i članovi Maksim Skoko, Blagoje Šupić i Nenad Radović.

Predsednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović potvrdila je da su članovi uprave ERS podneli ostavke zbog rekordnih gubitaka u poslovanju u 2017.godini. Podsetila je pritom, kako prenosi agencija Srna, na opredeljenje vlade da ostavke ili smene slede kod gubitaša kod kojih nije moguće utvrditi realno ili objektivno objašnjenje za nastale gubitke.

Radmila Čičković, koja je nasledila Željka Kovačevića na mestu v.d. direktora, dužnost je preuzela 23. aprila. Do tada, bila je na dužnosti direktora Republičkog zavoda za statistiku.

Nadzorni odbor ERS-a je, osim generalnog direktora, imenovao Dragoljuba Reljića za v.d. direktora za organizaciono-pravne poslove i Darka Milunovića za v.d. direktora za ekonomsko-finansijske poslove, rekao je novinarima zamenik predsednika ovog odbora Nebojša Rikalo, i dodao da će ostali članovi uprave biti uskoro imenovani.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.