Konferencija 22 februar registracija - srpski
Biodiverzitet

Panel o zelenom preduzetništvu: Kako postati (zeleni) milioner

Panel o zelenom preduzetnistvu: Kako postati (zeleni) milioner

Photo: Green Fest

Objavljeno

09.11.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

09.11.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Otvoreni regionalni fond za Jugoistočnu Evropu – projekat biodiverzitet (ORF BD), u sredu 15. novembra, u okviru 8. Green Fest-a, organizuje panel diskusiju o zelenom preduzetništvu “Kako postati (zeleni) milioner?”.

Zeleni start up-ovi i ekološko preduzetništvo postali su sve zanimljivija tema i u svetu i u Srbiji. Sve češće se govori o ekosistemskim uslugama. To otvara prostor za nove poslovne ideje, pa je ovaj panel prilika da se više sazna o mogućnostima da se započne a kasnije i sprovede sopstvena inicijativa, i da se u isto vreme nešto učini i za životnu sredinu, navodi se u pozivnici ORF-BD.

Na panelu će biti govora o zelenom preduzetništvu, o strateškim pravcima kao i inovacijama u današnjem kompetitivnom okruženju. Životna sredina je spremna da bude naš lojalni poslovni partner ukoliko smo spremni na odgovorno poslujemo i vratimo joj deo onog što uzmemo, navodi ORF-BD u najavi događaja.

KAKO POSTATI (ZELENI) MILIONER?

8. GREEN FESTSREDA, 15.11.2017, 14:00, Sala AmerikanaPanel diskusija: Kako postati (zeleni) milioner?Zainteresovani ste za nove (poslovne) ideje i tražite odgovore kako osmisliti novu uslugu ili proizvode, odnosno, kako se uposliti u životnoj sredini? Ovaj razgovor o ekosistemskim uslugama i zelenom preduzetništvu može biti mesto odakle će sve početi.Ulaz je besplatan, ali je broj mesta ograničen. Obezbedite svoje mesto prijavom na: https://goo.gl/mmzjcZwww.greenfest.rs

Posted by Green Fest – Belgrade on Уторак, 07. новембар 2017.

Panel diskusija se održava u sali Amerikana Doma omladine, u Beogradu, od 14h do 15.30h, drugog dana Green Fest-a.

Panelisti su: Ivan Karić, Zeleni Srbije – Državni sekretar Ministarstva zaštite životne sredine; Valentina Đureta, Beogradski fond za političku izuzetnost – sekretarijat neformalne Zelene poslaničke grupe; Milan Ružić, Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije – BirdLife Serbia; Milja Vuković, udruženje InAkt; Jovana Antić i Daniela Stanković, Koozmetik.

Moderator panela je Kristina Kujundžić iz ORF BD projekta koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) a finansira Nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ).

Beogradski GREEN FEST je jedinstven događaj u regionu Jugoistočne Evrope koji povezuje kulturne i aktivnosti na zaštiti životne sredine putem prikazivanja filmova, radionica, predavanja, debata, izložbi i inovacija, koji festivalu daju formu koja povezuje ljude svih profesija i generacija.

Tagovi:
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Homoljskom kraju preti devastacija cijanidom sa rudnikom zlata Potaj čuka

Homoljskom kraju preti devastacija cijanidom sa rudnikom zlata Potaj čuka

30 децембра 2021 - U Homolju iznad Žagubice, kanadska kompanija Dundee namerava da otvori rudnik zlata i eksploatiše rudu...

Zaštićenim područjima preko 13 miliona dinara od UniCredit banke

28 децембра 2021 - Više od 13 miliona dinara prikupljenih kampanjom UniCredit banke biće tokom 2022. godine uloženo u zaštićena područja Srbije

Dalekovode redovno obilaze i ornitolozi i čuvari ptica

Dalekovode redovno obilaze ornitolozi i čuvari ptica

21 децембра 2021 - Osnovni motiv monitoringa je da se smanji stradanje ptica od strujnih udara i sudara sa kablovima dalekovoda

Skoro 40.000 vrsta IUCN Crvenoj listi pretnjom nestanka Crvena lista

Skoro 40.000 vrsta na IUCN Crvenoj listi je pod pretnjom nestanka

08 септембра 2021 - Međunarodna unija za zaštitu prirode je objavila da je skoro 40.000 vrsta od skoro 140.000...