OIE

Otvorena registracija za EUSEW 2022 u Briselu i onlajn

Otvorena registracija za učešće na Nedelji održive energetike – EUSEW 2022.

Foto: EUSEW

Objavljeno

17.06.2022.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

17.06.2022.

Država

Komentari

0

Podeli

Otvorene su prijave za učešće u Nedelji održive energetike u Evropskoj uniji – EUSEW 2022, koja će se održati od 26. do 30. septembra. Prijave su otvorene za prisustvo na događaju u Briselu, kao i za onlajn učešće.

Prostor za učešće u Nedelji održive energetike u EU – EUSEW u Briselu je ograničen. Organizatori vas pozivaju da se registrujete odmah kako biste obezbedili svoje mesto na događaju.

Organizatori za ovogodišnje izdanje najavljuju konferenciju na visokom nivou, mogućnosti umrežavanja, sajam energetike sa inovativnim projektima u oblasti zelene energije, ceremoniju dodele nagrada za održivu energiju i treći Evropski dan energije mladih.

Svi zainteresovani su pozvani da se pridruže razgovorima o planu REPowerEU, digitalizaciji, dekarbonizaciji, energetskoj efikasnosti i obezbeđivanju pravedne energetske tranzicije za sve, stoji u objavi.

Evropska nedelja održive energetike će biti održana od 26. do 30. septembra u novom, hibridnom formatu, sa govornicima i učesnicima uživo u Briselu i uz onlajn učešće.

Glasovi stručnjaka za čistu energiju nude dragoceno uputstvo za budućnost Evrope

Ovogodišnji moto je ‘Ozelenjavanje i digitalizacija za energetsku tranziciju Evrope’. U pozivu za učešće istaknuto je da glasovi stručnjaka za čistu energiju nude dragoceno uputstvo za budućnost Evrope.

Nedelja održive energetike u EU će u Briselu okupiti predstavnike institucija vlasti, privatnih kompanija, nevladinih organizacija, partnera na EU projektima i istraživače i potrošače, kako bi promovisali zelene i digitalne inicijative za energetsku tranziciju Evrope.

Svako ko strastveno veruje u održivu energetiku i zanima ga Evropska nedelja održive energetike pozvan je ili pozvana da se uključi u diskusiju tako što će na društvenim medijima koristiti haštag #EUSEW2022, navode organizatori.

EUSEW je najveći godišnji događaj posvećen obnovljivim izvorima i efikasnom korišćenju energije u Evropi. Organizuje ga Evropska agencija za klimu, infrastrukturu i životnu sredinu (CINEA) u saradnji sa Generalnim direktoratom za energetiku.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Hrvatska raspisala prve aukcije za elektrane veceg kapaciteta na obnovljive izvore energije

Hrvatska raspisala prve aukcije za elektrane većeg kapaciteta na obnovljive izvore

23 јуна 2022 - Premije će biti dodeljene za elektrane sa instalisanom snagom od 638 MW. U međuvremenu je uvećana kvota za biogasne elektrane

RWE Commerzbank vetropark srednja preduzeca snabdevanje zelena energija

Nemački RWE i privreda partneri u budućem ofšor vetroparku od 1 GW

22 јуна 2022 - RWE i Commerzbank ponudiće srednjim firmama da se direktno snabdevanju zelenom enegijom iz vetroparka snage jedan gigavat

Na Staroj planini prve zadruzne solarne elektrane u Srbiji doniraj

Na Staroj planini biće izgrađene prve zadružne solarne elektrane u Srbiji – uključi se i doniraj

21 јуна 2022 - Energetska zadruga Elektropionir je pokrenula kraudfanding kampanju za krovne solarne elektrane u Dojkincima i Temskoj na Staroj planini.

Otvorena registracija za učešće na Nedelji održive energetike – EUSEW 2022.

Otvorena registracija za EUSEW 2022 u Briselu i onlajn

17 јуна 2022 - Otvorene su prijave za učešće u Nedelji održive energetike u Evropskoj uniji – EUSEW 2022, koja...