x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Veliko interesovanje za RENEXPO Water&Energy sajam u Beogradu

13.03.2018. | Komentari: 0Autor:

Slika: RENEXPO
Veliko interesovanje za RENEXPO Water&Energy sajam u Beogradu

Beograd će peti put biti domaćin jedinstvene međunarodne manifestacije – RENEXPO Water&Energy,  koja okuplja stručnjake iz sektora obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i vodoprivrede u regionu Jugoistočne Evrope (JIE).

Od  24. do  26. aprila ove godine, u beogradskom BelExpocentru, biće održan peti RENEXPO Water&Energy, koji će na jednom mestu okupiti proizvođače i distributere opreme, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijskih institucija koje investiraju novac u obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost i vodoprivredu.

Na ovoj manifestaciji biće predstavljene kompanije iz Nemačke, Holandije, Mađarske, Češke Republike, Hrvatske i drugih zemalja, koje čine oko 80 odsto od očekivanih 120 i više izlagača. Organizator najavljuje i više od 2000 posetilaca i oko 700 učesnika konferencije koji će imati priliku da se upoznaju sa inostranim i domaćim projektima, tehnologijama i inovacijama u oblasti održive energije.

Među brojnim kompanijama koje su već rezervisale svoje mesto su KIEL Engineering, Biogest Energie und Wassertechnik, Budapest Waterworks, Lipp, Urbas Maschinenfabrik, Innovation & Technology, HYDROHROM CINK Hydro-Energy, ORKO SK, Valvotubi IND, Rädlinger primus line, Spaans Babcock, TCC Danubius, TRACTO-TECHNIK & Co KG, Aerzener Maschinenfabrik, Gerodur MPM Kunststoffverarbeitung & Co. KG, bgu-Umweltschutzanlagen, GGE , i+M & Co.KG , INNOSKART  IKT, Conveco, NAHTEC, TEMAT SI, Senvion, Hydroplan GB, EHTING, Continental Industrie S.A.S. WASSERKRAFT VOLK AG, Global Hydro, DUME TRADE, SIKA.

Unapređenje energetske efikasnosti i ulaganje u obnovljive izvore energije predstavlja jedan od izuzetno važnih potencijala za dalji razvoj i unapređenje domaće privrede.

Promo vaučeri za učesnike 

Portal Balkan Green Energy News (BGEN), kao dugogodišnji partner grupacije REECO i ove manifestacije, pripremio je za učesnike manifestacije vaučere za promociju na portalu, a obezbeđen je popust od 15 odsto na promotivne pakete. BGEN će na ovaj način pomoći učesnicima da podignu vidljivost i produže efekat učešća na manifestaciji širem krugu zainteresovanih u Srbiji i regionu.

Besplatni seminar o energetskoj efikasnosti 

Energetska efikasnost je tema  besplatnog seminara na RENEXPO-u, a organizovan je sa ciljem da afirmiše sistem energetskog menadžmenta u Srbiji i predstavi praksu zemalja regiona i EU, navodi se u saopštenju organizatora.

Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ predstaviće projekte energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije kroz učešće u sajamskoj izložbi i na konferencijama. Kompanije, kao što je SIKA, predstaviće svoje inovativne tehnologije u građevinarstvu.

“Unapređenje energetske efikasnosti i ulaganje u obnovljive izvore energije predstavlja jedan od izuzetno važnih potencijala za dalji razvoj i unapređenje domaće privrede. Kroz ove investicije moguća su značajna poboljšanja poslovnih rezultata, kao i daleko konkurentnije poslovanje, što je u današnje vreme veoma značajno”, rekao je Ivan Smiljković, član Izvršnog odbora ProCredit banke, globalni sponzor ovogodišnje konferencije.

“Interesovanje domaćih privrednika za ulaganja u energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije je veliko i naša banka je dosad odobrila više od 150 miliona evra kredita kojima smo domaćim privrednicima omogućili da modernizuju svoju proizvodnju, ali i da svoje poslovanje učine znatno efikasnijim i isplativijim. Istu energiju i interes smo prepoznali kod organizatora RENEXPO sajma i zbog toga smo odlučili da ih podržimo ove godine”, dodao je Smiljković.

RENEXPO® je međunarodni priznat specijalizovan događaj, koji podrazumeva visok kvalitet sadržaja i usluge. Ovo je rezultat 20-godišnjeg iskustva grupacije REECO u organizovanju međunarodnih sajmova i konferencija, prvenstveno u oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.