x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Seminar o energetskoj tranziciji u saobraćaju na lokalnom nivou u oktobru u Kragujevcu

28.09.2017. | Komentari: 0Autor:

Slika: Grad Kragujevac
Seminar o energetskoj tranziciji u saobraćaju na lokalnom nivou u oktobru u Kragujevcu

Seminar o razvoju i energetskoj tranziciji u saobraćaju na nivou lokalnih samouprava održaće se 18. oktobra u Kragujevcu. Učesnici će imati priliku da razmene mišljenja o ulozi lokalnih vlasti u energetskoj tranziciji u saobraćaju i razmotre rešenja za alternativno korišćenje resursa u gradskom prevozu.

Seminar “Lokalni razvoj i energetska tranzicija u saobraćaju: definisanje strategije održive urbane mobilnosti na lokalnom nivou” organizuje Ambasada Francuske u Srbiji u saradnji sa gradom Kragujevcem, uz učešće francuskih eksperata.

Na seminaru će biti razmotrena rešenja za alternativno korišćenje resursa u gradskom prevozu, a takođe će pružiti priliku za razmenu ekspertize i primera dobre prakse u cilju poboljšanja kvaliteta života u urbanim sredinama, saopštila je francuska ambasada.

Seminar će predstavnicima državne uprave, opštinama, preduzetnicima i predstavnicima akademske zajednice omogućiti da razgovaraju o planiranju urbanističkih strategija na lokalnom nivou i o inovativnim tehnologijama u oblasti održivog i čistog saobraćaja.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.