x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

SDEWES Centre raspisao konkurs za nagrađivanje diplomskih radova

21.09.2018. | Komentari: 0Autor:

Foto: Estée Janssens on Unsplash
SDEWES Centre raspisao konkurs za nagrađivanje diplomskih radova

Međunarodni centar za održivi razvoj energetike, voda i okoliša (SDEWES Centre) iz Zagreba raspisao je konkurs za nagrađivanje diplomskih radova studenata Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu (UNIZAG-FSB).

Pravo prijave imaju svi studenti s diplomskim radom odbranjenim u akademskoj godini 2017./2018. sa ocenom odličan i sa temom iz područja održivog razvoja energetike, voda i životne sredine.

Biće nagrađena ukupno tri rada. Prva nagrada se sastoji od novčane nagrade u iznosu 5.000,00 kuna (oko 670 evra) bruto, a autori preostala dva rada dobiće besplatnu kotizaciju za SDEWES konferenciju koja će se održati u 2019. godini.

Prijave se šalju do 30. septembra 2018. godine.

Detalji o konkursu su dostupni na linku.

SDEWES Centre ima skoro 800 članova iz preko 50 zemalja na 6 kontinenata. U članove ove nevladine i neprofitne naučne organizacije se ubrajaju eksperti, profesori, naučnici, studenti i poslovni ljudi aktivni na području održivog razvoja energetike, voda i životne sredine, navodi se na sajtu organizacije.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.