x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

PITAJ GIZ – interaktivna Q&A platforma o energetskoj efikasnosti i zaštiti klime

02.02.2018. | Komentari: 0Autor:

;

GIZ Otvoreni regionalni fond za Jugoistočnu Evropu – Energetska efikasnost (ORF-EE) pokrenuo je interaktivnu Q&A platformu u decembru 2017, pružajući na taj način svima koji su zainteresovani za tematiku energetske efikasnosti i zaštite klime mogućnost da dobiju relevantan savet eksperata i podele svoja razmišljanja i ideje sa timom Fonda.

Pokretanje Q&A platforme – Pitaj GIZ povezano je sa naporima Fonda za podizanje svesti o energetskoj efikasnosti. Platformi se može pristupiti putem web-portala Balkan Green Energy News, koji pruža priliku čitaocima, zainteresovanim stranama, partnerima i ukratko, opštoj publici da pitaju GIZ ORF-EE sve što ih zanima o datim temama, sa posebnim osvrtom na region Jugositočne Evrope (JIE).

ORF-EE je u regiji aktivan od 2008, i pokriva Albaniju, Kosovo, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju (BJR), Crnu Goru i Srbiju. Fond sarađuje sa više regionalnih partnerskih mreža u cilju pružanja podrške reformama u energetskom sektoru u Jugoistočnoj Evropi.

Fokus Fonda ORF-EE je na jačanju kapaciteta partnerskih zemalja na polju energetske efikasnosti i zaštite klime, tako što im pomaže u rešavanju odgovarajućih izazova, kao što je osiguranje povećanja uštede energije i smanjenja emisija CO2.

Dugoročno posmatrano, cilj Fonda je da osigura bolji kvalitet života za stanovništvo regiona.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.