x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Mercedes-Benz organizovao obuku medija za plug-in hibrid E-Klase

24.09.2019. | Komentari: 0Autor:

Slika: Mercedes-Benz
Mercedes-Benz organizovao obuku medija za plug-in hibrid E-Klase

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz i smart vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, organizovala je obuku za medije za potpuno novi model, plug-in hibrid E-Klase.

Iskusni treneri iz Mercedes-Benz trening centara, predstavili su prisutnima sve novine u elektrifikaciji portfolija brenda Mercedes-Benz, kao i konkretne napredne tehnologije koje se po prvi put primenjuju upravo na plug-in hibrid E-Klase, saopštila je kompanija Star Import.

Bitna novost za tržište Srbije jeste početak prodaje plug-in hibridnih modela od ove godine

Predstavnici medija su imali priliku da se podsete istorije uvođenja električnih motora u brendu Mercedes-Benz od daleke 1882. godine, ali i da se upoznaju sa svim novitetima novog brenda EQ, sa posebnim osvrtom na plug-in hibridna vozila.

Mercedes-Benz
Predstavnici medija su imali priliku da se podsete istorije uvođenja električnih motora u brendu Mercedes-Benz od 1882.

Kompanija Daimler AG najavila je dramatično proširenje spektra plug-in hibridnih vozila pod brendom EQ Power – do kraja 2019. trebalo bi da ih bude 10, a do kraja 2020. godine čak 20. Portfolio plug-in Mercedes-Benz vozila sada može da se pohvali ne samo limuzinama i karavanima E-Klase i C-Klase, već i kompaktnim vozilima kao što su A-Klasa i B-Klasa, i popularnim SUV modelima, kao što je GLE i GLC.

Daimler AG je najavio dramatično proširenje spektra plug-in hibridnih vozila pod brendom EQ Power

Mercedes-Benz
E-Klasa 300 de, čija cena startuje od 47.500 evra, je primer napredne tehnologije brenda Mercedes-Benz

Bitna novost za tržište Srbije jeste početak prodaje plug-in hibridnih modela od ove godine. Upravo je E-Klasa 300 de, čija cena startuje od 47.500 evra primer napredne tehnologije brenda Mercedes-Benz, koji se postavio kao jedini proizvođač na tržištu koji nudi dizel motor u kombinacijom sa plug-in tehnologijom, navode u Star Importu.

Plug-in hibridni modeli predstavljaju važan korak u razvoju tehnologije do vožnje bez izduvnih gasova

Plug-in hibridni modeli predstavljaju važan korak u razvoju tehnologije do vožnje bez izduvnih gasova, dok sa druge strane, ovim vozilima ne manjka praktičnosti i efikasnosti.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.