OIE

GIZ traži još jednog konsultanta za projekat u BiH

Foto: Pixabay

Objavljeno

18.09.2018.

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

18.09.2018.

Komentari

0

Podeli

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini (BiH) je objavio poziv za dostavljanje pisama o zainteresovanosti za učešće u tenderu za potrebe projekta Podsticanje obnovljivih izvora energije u BiH.

Predmetni tender se odnosi na konsultantske usluge u vezi Izrade dokumenta politike za strateško donošenje odluka u oblasti obnovljivih izvora energije na državnom nivou BiH.

Pismo o zainteresovanosti treba da sadrži sledeće elemente: profil firme, broj zaposlenih, bilans firme od prošle godine, rešenje o registraciji firme, listu klijenata, kao i imena i kratke biografije ključnog osoblja koje bi bilo angažovano na navedenom poslu.

Rok za dostavljanja pisama o zainteresovanosti je do 25. septembra 2018. godine. Odabrane firme će nakon evaluacije prispelih pisama o zainteresovanosti biti kontaktirane i pozvane da učestvuju u postupku.

Detalji poziva su dostupni na linku.

GIZ-ov projekat „Podsticanje obnovljivih izvora energije u Bosni i Hercegovini (ProRE)“ finansira nemačko Ministarstvo ekonomske saradnje i razvoja (BMZ). U saradnji sa Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, GIZ ProRE pomaže Bosni i Hercegovini u njenim nastojanjima da snabdevanje energijom učini održivim i da se ispune obaveze zemlje iz Ugovora o osnivanju Energetske zajednice.

Tagovi:
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

EU-kompletira-Industrijski-plan-zeleni-dogovor-zakonom-dekarbonizaciji-industrije

EU kompletira Industrijski plan za zeleni dogovor zakonom o dekarbonizaciji industrije

18. septembar 2018. - Zakon o potpunoj dekarbonizaciji industrije bi uskoro mogao da stupi na snagu, čime bi EU zaokružila Industrijski plan za zeleni dogovor

uvoz-struje-severna-makedonija

Severna Makedonija: Solar doveo do smanjenja uvoza struje na svega 2,75% potrošnje

18. septembar 2018. - Rast instalisanih kapaciteta solarnih elektrana u Severnoj Makedoniji bio je 2023. za 251% veći nego prethodne godine

HEP-izgradi-reverzibilnu-hidroelektranu-Blaca-pola-gigavata

HEP se sprema da izgradi reverzibilnu hidroelektranu Blaca od pola gigavata

18. septembar 2018. - Kapacitet za turbinski režim rada HEP-ove reverzibilne hidroelektrane Blaca iznosio bi 498 megavata, a pumpe bi radile na najviše 489 megavata

EU-subvencionise-sedam-projekata-zelenog-vodonika-720-miliona-evra

EU subvencioniše sedam projekata zelenog vodonika sa 720 miliona evra

18. septembar 2018. - Projekti zelenog vodonika odabrani su na prvoj aukciji u okviru inicijative Evropska banka za vodonik