OIE

GIZ traži još jednog konsultanta za projekat u BiH

Foto: Pixabay

Objavljeno

18.09.2018.

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

18.09.2018.

Komentari

0

Podeli

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini (BiH) je objavio poziv za dostavljanje pisama o zainteresovanosti za učešće u tenderu za potrebe projekta Podsticanje obnovljivih izvora energije u BiH.

Predmetni tender se odnosi na konsultantske usluge u vezi Izrade dokumenta politike za strateško donošenje odluka u oblasti obnovljivih izvora energije na državnom nivou BiH.

Pismo o zainteresovanosti treba da sadrži sledeće elemente: profil firme, broj zaposlenih, bilans firme od prošle godine, rešenje o registraciji firme, listu klijenata, kao i imena i kratke biografije ključnog osoblja koje bi bilo angažovano na navedenom poslu.

Rok za dostavljanja pisama o zainteresovanosti je do 25. septembra 2018. godine. Odabrane firme će nakon evaluacije prispelih pisama o zainteresovanosti biti kontaktirane i pozvane da učestvuju u postupku.

Detalji poziva su dostupni na linku.

GIZ-ov projekat „Podsticanje obnovljivih izvora energije u Bosni i Hercegovini (ProRE)“ finansira nemačko Ministarstvo ekonomske saradnje i razvoja (BMZ). U saradnji sa Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, GIZ ProRE pomaže Bosni i Hercegovini u njenim nastojanjima da snabdevanje energijom učini održivim i da se ispune obaveze zemlje iz Ugovora o osnivanju Energetske zajednice.

Tagovi:

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar

Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Petrol zavrsio vetropark Ljubac u Hrvatskoj, snage 30 megavata

Petrol završio vetropark Ljubač u Hrvatskoj, snage 30 megavata

05 August 2021 - Petrol je kod Knina u Hrvatskoj priključio svoju drugu vetroelektranu na mrežu. Pogon Ljubač se sastoji od devet turbina i nije dobio nikakve podsticaje.

Severna Makedonija aukciju podrsku solarnim elektranama 80 MW

Severna Makedonija zove na aukciju za podršku solarnim elektranama ukupne snage 80 MW

04 August 2021 - Severna Makedonija je pozvala investitore na aukciju za premije na cenu struje iz fotonaponskih postrojenja ukupnog kapaciteta 80 megavata

jelena matejic intervju balkan green energy news vetroparkovi banat

Elektromreža Srbije spremna da priključi vetroparkove snage 2,8 GW u Banatu

04 August 2021 - Jelena Matejić, direktorka Elektromreže Srbije, u intervjuu za Balkan Green Energy News govorila je o spremnosti kompanije za energetsku tranziciju.

Zaev Severna Makedonija solarnu elektranu 700 MW Srbijom Albanijom

Zaev: Severna Makedonija će investirati u solarnu elektranu od 700 MW sa Srbijom, Albanijom

03 August 2021 - Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je nakon sastanka s liderima Albanije i Srbije da će zajedno investirati u fotonaponski sistem od 700 megavata