OIE

GIZ traži još jednog konsultanta za projekat u BiH

Foto: Pixabay

Objavljeno

18.09.2018.

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

18.09.2018.

Komentari

0

Podeli

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini (BiH) je objavio poziv za dostavljanje pisama o zainteresovanosti za učešće u tenderu za potrebe projekta Podsticanje obnovljivih izvora energije u BiH.

Predmetni tender se odnosi na konsultantske usluge u vezi Izrade dokumenta politike za strateško donošenje odluka u oblasti obnovljivih izvora energije na državnom nivou BiH.

Pismo o zainteresovanosti treba da sadrži sledeće elemente: profil firme, broj zaposlenih, bilans firme od prošle godine, rešenje o registraciji firme, listu klijenata, kao i imena i kratke biografije ključnog osoblja koje bi bilo angažovano na navedenom poslu.

Rok za dostavljanja pisama o zainteresovanosti je do 25. septembra 2018. godine. Odabrane firme će nakon evaluacije prispelih pisama o zainteresovanosti biti kontaktirane i pozvane da učestvuju u postupku.

Detalji poziva su dostupni na linku.

GIZ-ov projekat „Podsticanje obnovljivih izvora energije u Bosni i Hercegovini (ProRE)“ finansira nemačko Ministarstvo ekonomske saradnje i razvoja (BMZ). U saradnji sa Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, GIZ ProRE pomaže Bosni i Hercegovini u njenim nastojanjima da snabdevanje energijom učini održivim i da se ispune obaveze zemlje iz Ugovora o osnivanju Energetske zajednice.

Tagovi:
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Struja egipatske solarne vetroelektrane najjeftinija Africi

Struja iz egipatske solarne i vetroelektrane biće najjeftinija u Africi

18. septembar 2018. - U Egiptu su pred izgradnjom po jedan ogromni solarni i vetropark, iz kojih će struja biti prodavana po najnižim cenama u celoj Africi

epcg solari konkurs solarni paneli

EPCG nastavlja projekat Solari: konkurs za još 5.000 solarnih elektrana

18. septembar 2018. - Na ovaj način još 5.000 domaćinstava, pravnih lica i stambenih zajednica dobija priliku da pod povoljnim uslovima proizvodi zelenu energiju

EU Energetska zajednica Srbiji energetskoj tranziciji Varhelji Várhelyi

EU, Energetska zajednica izrazile podršku Srbiji u energetskoj tranziciji

18. septembar 2018. - Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović sastala se s visokim zvaničnicima iz Evropske komisije i Sekretarijata Energetske zajednice

toplotne pumpe dekarbonizacija grejanje zagrevanje vode iea izvestaj

IEA: Globalna energetska kriza izazvala snažan rast korišćenja toplotnih pumpi

18. septembar 2018. - Globalna prodaja porasla skoro 15 odsto u 2021, dvostruko više od proseka u protekloj deceniji, predvođena Evropom gde je rast 35 odsto