x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

EKO dvorištance organizuje Festival energetske efikasnosti – osvojite solarni panel

19.11.2019. | Komentari: 0Autor:

EKO dvorištance organizuje Festival energetske efikasnosti – osvojite solarni panel

EKO dvorištance, prvi ekološko kulturni centar u regionu, 23-24. novembra organizuje Festival energetske efikasnosti pod sloganom Budućnost je sada kako bi promovisao koncept održivog stila življenja. Najsrećniji posetilac dobiće na poklon solarni panel.

EKO dvorištance nalazi se u Borči na adresi Zrenjaninski put 153b, a ulaz na festival je besplatan. U subotu 23. novembra, u 16 sati, biće izvedena i monodrama Nikola Tesla ili prilagođavanje anđela, u izvođenju autora i dramskog umetnika Ljubivoja Tadića. Na festivalu će učestvovati fakulteti Beogradskog univerziteta, kao i srednje škole, koje će predstaviti svoje projekte.

Najsrećniji posetilac dobiće na poklon solarni panel

Energetski efikasne i ekološke proizvode predstaviće kompanije partneri projekta EKO dvorištance, pa će tako posetioci imati priliku da saznaju kako funkcionišu solarni sistemi za proizvodnju električne i toplotne energije, kotao na pelet, toplotna pumpa, led rasveta. Biće predstavljeni i ekološki materijali za održivu, odnosno ekološku gradnju.

EKO dvorištance ima za cilj da podigne svest najšire populacije o temama održivog razvoja u koje spadaju organska poljoprivreda, energetska efikasnost, obnovljivi izvori energije, zelena gradnja, održiva arhitektura, kultura, zabava i sport.

Festival su podržali Ministarstvo zaštite životne sredine i Opština Palilula, a organizatori su Udruženje građana “Probudimo svest” i Open mind agency.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.