OIE

Rezerviši svoje mesto na seminaru SolarEdge C&I Roadshow 16. oktobra u Beogradu

Rezervisi mesto seminaru SolarEdge C&I Roadshow 16 oktobra Beogradu

Foto: SolarEdge

Objavljeno

01.10.2024.

Država

Komentari

comments icon

0

Podeli

Objavljeno

01.10.2024.

Država

Komentari

comments icon

0

Podeli

Glavni grad Srbije je na mapi turneje SolarEdge C&I Roadshow. Seminar 16. oktobra u IN hotelu Beograd je prilika za upoznavanje sa tehnologijom SolarEdge uključujući demonstraciju instaliranja sistema i poređenje s drugim MLPE rešenjima. Kompanijin tim će takođe prikazati njene inovacije – od stambenih do komercijalnih fotonaponskih pogona i onih na zemlji.

SolarEdge se redovno kotira među najvećim proizvođačima invertera za solarna postrojenja. Njegova rešenja omogućavaju korisnicima da postave više panela, dok pritom jačaju proizvodnju struje, kao i da kontrolišu svaki modul zasebno, pa smetnje koje pogađaju neke od njih ne remete celokupni sistem.

Vreme je da u svoj kalendar ubeležite SolarEdge C&I Roadshow 2024 u prestonici Srbije i prijavite se za učestvovanje. IN hotel Beograd je domaćin događaja, organizovanog u okviru ovogodišnje promotivne turneje. Održaće se 16. oktobra u 9.30 ujutru.

U svom pozivu na seminar, SolarEdge je istakao da će to biti prilika za dobijanje korisnih informacija o prednostima njegovih rešenja u komercijalnom i industrijskom (C&I) sektoru. Učesnici i učesnice mogu da se upoznaju s kompanijinom inovativnom tehnologijom, uz poređenje sa ostalom ponudom u oblasti energetske elektronike na razini modula (MLPE). Na programu je i detaljna, internaktivna demonstracija instaliranja C&I sistema po studiji istinskog slučaja!

Rezervišite odmah svoje mesto preko SolarEdge-ove veb stranice i dobićete potvrdu imejlom.

Na događaju SolarEdge C&I Roadshow biće prikazani svi koraci u instaliranju, oprema, softver

Tim iz kompanije SolarEdge će održati praktičnu prezentaciju i sprovesti učesnike kroz sve korake za C&I instalaciju. Moći ćete da proučite njen celokupni softver, alatke i proizvode i da razgovarate o svojim projektima.

Roadshow seminar je prilika da sa SolarEdge timom porazgovarate o svojim projektima

SolarEdge C&I Roadshow 2024 donosi i predstavljanje sistema za upravljanje komercijalnim instalacijama SolarEdge ONE. On uskoro izlazi na tržište.

„Otkrijte najznačajnije inovacije koje SolarEdge ima da ponudi u svakom delu tržišta, od stambenih do komercijalnih sistema i onih montiranih na zemlji. Prikazaćemo novu komercijalnu bateriju CSS-OD, novi optimizator struje S1400, novi inverter TerraMaxTM i drugo!“, poručio je tim.

Pojačana bezbednost, sajberbezbednost

Prezenteri će prisutnima pružiti uvid u pojačanu bezbednost koju omogućavaju proizvodi SolarEdge. Govoriće i o sajberbezbednosti, sve aktuelnijoj temi, i objasniti kako je to SolarEdge-ov Solution jedini koji štiti kupce od bilo koje vrste rizika.

Kompanijino sedište je u Hercliji u Izraelu, a ima kancelarije širom planete. Osnovana je 2006, a 2015. listirana na berzi akcija Nasdaq u Njujork Sitiju.

SolarEdge ima portfelj pametnih energetskih rešenja: za stambene, zatim komercijalne objekte i velika fotonaponska postrojenja, skladištenje energije i bekap, punjenje električnih automobila, energetsko upravljanje domaćinstvom, mrežne usluge i virtuelne elektrane, baterije i UPS uređaje za besprekidno napajanje pri nestanku struje.

Instalacija SolarEdge ima u više od 140 zemalja. Ukupna snaga sistema invertera optimizovanih za jednosmernu struju (DC) koje je isporučio na sve strane sveta iznosi 53,6 gigavata. Kompanija pritom nadgleda 3,8 miliona sistema.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Mickoski: Evropi ove zime preti energetska kriza zbog Ukrajine

1. oktobar 2024. - Ukrajina je zbog rata ostala bez dobrog dela elektrana za proizvodnju električne energije, pa je prinuđena da uvozi električnu energiju

GEN-I svoju drugu solarnu elektranu u Severnoj Makedoniji

GEN-I pustio u rad svoju drugu solarnu elektranu u Severnoj Makedoniji

1. oktobar 2024. - GEN-I grupa je u opštini Kavadarci u Severnoj Makedoniji izgradila fotonaponsko postrojenje od 11,8 megavata

evropa solar radna mesta poslovi izvestaj EU Solar Jobs Report 2024

Usporava rast zelenih poslova u EU, povećanje u solaru samo 0,4 odsto u 2024.

1. oktobar 2024. - Broj radnih mesta u sektoru solarne industrije u Evropi povećan je 27 odsto u 2023. godini u odnosu na 2022.

EU prekogranicnu taksu CBAM prosiriti preradivacki preradjivacki

EU će prekograničnu taksu CBAM proširiti na prerađivački sektor

1. oktobar 2024. - Evropska komisija sprovodi studiju o mogućnosti proširenja CBAM-a, prekograničnog poreza na CO2, na naredni segment lanca snabdevanja