x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Sajmovi energetike i zaštite životne sredine od 2. do 4. oktobra na Beogradskom sajmu

01.10.2019. | Komentari: 0Autor:

Slika: Beogradski sajam
Sajmovi energetike i zaštite životne sredine od 2. do 4. oktobra na Beogradskom sajmu

Od 2. do 4. oktobra na Beogradskom sajmu održaće se međunarodni Sajam energetike (sa UFI licencom) i međunarodni Sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – EcoFair. Očekuje se više od 320 izlagača iz 20 zemalja.

Sajmovi imaju i prateći stručni program, tokom kojeg će najviše pažnje biti posvećeno Poglavlju 27. Na panelima će biti prisutni i predstavnici ministarstava rudarstva i energetike i zaštite životne sredine, kao i Elektroprivrede Srbije (EPS). Prošle godine sajmove je otvorio Goran Trivan, ministar zaštite životne sredine.

Tokom stručnog programa najviše pažnje biće posvećeno Poglavlju 27

Sajam energetike, kako je u najavi naveo Beogradski sajam, je najveći godišnji regionalni skup kompanija, korporacija, preduzeća, institucija i profesionalaca u sektorima koji se bave električnom energijom, ugljem, naftom i gasom, obnovljivim izvorima energije (OIE), energetskom efikasnosnošću i rudarstvom.

I izlagački i stručni segment Sajma energetike uključuju sve tematske nivoe – od naučno-istraživačkog rada, preko proizvodnje i eksploatacije, do distribucije, transporta, skladištenja ili neposrednog korišćenja prirodnih resursa.

Centralne teme sajma EcoFair su zelena ekonomija, industrija reciklaže i upravljanje otpadom

Sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – EcoFair, najveći je i najreprezentativniji skup ove vrste u regionu, naveo je Beogradski sajam. Ima privredno-edukativni karakter, a posvećen je sistemima i mehanizmima zaštite životne sredine. Centralne teme su zelena ekonomija, industrija reciklaže i upravljanje otpadom.

EcoFair obuhvata sve segmente zaštite životne sredine

Oba programa ovog sajma, i izlagački i stručni, obuhvataju sve segmente zaštite životne sredine: zemljište, vazduh, vodu, prirodnе resursе, reciklažu, berze ekoloških usluga, lokalnu samoupravu, komunalnu opremu, nevladin sektor koji se bavi zaštitom životne sredine…

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.