Električna energija

Sajmovi energetike, ekologije i vanrednih situacija: Nova energija – Pametni gradovi

Sajam energetike, ekologije i vanrednih situacija Nova energija - Pametni gradovi

Slika: Beogradski sajam

Objavljeno

26.06.2018.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

26.06.2018.

Država

Komentari

0

Podeli

Beogradski sajam će i ove godine u isto vreme, od 3. do 5. oktobra, organizovati 14. Međunarodni sajam energetike – Energetika 2018, 15. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – EcoFair i 41. Međunarodni sajam vanrednih situacija 112 EXPO, koji će početi dan ranije.

Iskustvo Beogradskog sajma govori, kako ističu u ovoj firmi, da je neizbežan epilog ovih sajmova jači sinergijski efekat od očekivanog, što se ne događa često u sajamskoj industriji.

Energija, energetska efikasnost, ekologija, životna sredina, upravljanje otpadom i reciklažna delatnost, upravljanje pametnim gradovima, realnim i potencijalnim vanrednim situacijama i ostalim vitalnim urbanim servisima (bezbednošću, saobraćajem, parkingom, transportom, e-servisima) –  tematski su okviri manifestacije opisane zajedničkim funkcionalnim sloganom „Nova energija – Pametni gradovi“.

Beogradski sajam očekuje više od 150 izlagača i kompanija, oko 7.000 posetilaca iz dvadesetak zemalja, oko 2.000 registrovanih poslovnih posetilaca na B2B portalu, oko 50 sati međunarodnog konferencijskog programa u sajamskom konferencijskom centru, te oko 1.500 učesnika u tim programima.

Svi poslovni posetioci imaće i ovog puta mogućnost on-line B2B komunikacije i zakazivanja B2B poslovnih sastanaka, te on-line preuzimanja akreditiva za prisustvovanje i učešće u sajamskim programima, a sve preko internet stranice Beogradskog sajma namenjene ovoj manifestaciji.

Energetika 2018, podsećaju na Beogradskom sajmu, je najveći i najrespektabilniji godišnji regionalni skup kompanija, korporacija, preduzeća, institucija i profesionalaca u sektorima električne energije, uglja, nafte i gasa, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i rudarstva.

Prošlogodišnji sajam otvorila je državna sekretaraka u Ministarstvu rudarstva i energetike Mirjana Filipović.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Slovenija-Energetskim-zakonom-efikasnost-dekarbonizaciju

Slovenija novim Energetskim zakonom podstiče efikasnost, dekarbonizaciju

26. jun 2018. - Slovenija novim Energetskim zakonom uređuje podsticaje za zelenu energiju, dekarbonizaciju ugljarskih područja i mere energetske efikasnosti

eu nekp solar ciljevi mreze fleksibilnost

Članice EU ažurirale NEKP-ove: Ciljevi za solar uvećani 90 odsto do 2030.

26. jun 2018. - Povećanje ciljeva ne prati planiranje mreža i razvoj fleksibilnosti, što ugrožava energetsku tranziciju, navodi SolarPower Europe

norveska vetar brod amonijak vodonik arkticki krug p2xfloater

Norvežani pokrenuli projekat za proizvodnju vodonika i amonijaka na plutajućem postrojenju u Arktičkom krugu

26. jun 2018. - Norveška kompanija H2Carrier podnela je zahtev za dobijanje dozvola za gradnju dva vetroparka velike snage

Mitsubishi Power EPS u sistem za odsumporavanje TENT u A

Mitsubishi Power predao EPS-u sistem za odsumporavanje u TENT-u A

26. jun 2018. - Nakon Kostolca B, i u Termoelektrani Nikola Tesla A u Obrenovcu konačno je pušten u rad sistem za odsumporavanje, pa će vazduh biti čistiji