x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Sajmovi energetike, ekologije i vanrednih situacija: Nova energija – Pametni gradovi

26.06.2018. | Komentari: 0Autor:

Slika: Beogradski sajam
Sajmovi energetike, ekologije i vanrednih situacija: Nova energija – Pametni gradovi

Beogradski sajam će i ove godine u isto vreme, od 3. do 5. oktobra, organizovati 14. Međunarodni sajam energetike – Energetika 2018, 15. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – EcoFair i 41. Međunarodni sajam vanrednih situacija 112 EXPO, koji će početi dan ranije.

Iskustvo Beogradskog sajma govori, kako ističu u ovoj firmi, da je neizbežan epilog ovih sajmova jači sinergijski efekat od očekivanog, što se ne događa često u sajamskoj industriji.

Energija, energetska efikasnost, ekologija, životna sredina, upravljanje otpadom i reciklažna delatnost, upravljanje pametnim gradovima, realnim i potencijalnim vanrednim situacijama i ostalim vitalnim urbanim servisima (bezbednošću, saobraćajem, parkingom, transportom, e-servisima) –  tematski su okviri manifestacije opisane zajedničkim funkcionalnim sloganom “Nova energija – Pametni gradovi”.

Beogradski sajam očekuje više od 150 izlagača i kompanija, oko 7.000 posetilaca iz dvadesetak zemalja, oko 2.000 registrovanih poslovnih posetilaca na B2B portalu, oko 50 sati međunarodnog konferencijskog programa u sajamskom konferencijskom centru, te oko 1.500 učesnika u tim programima.

Svi poslovni posetioci imaće i ovog puta mogućnost on-line B2B komunikacije i zakazivanja B2B poslovnih sastanaka, te on-line preuzimanja akreditiva za prisustvovanje i učešće u sajamskim programima, a sve preko internet stranice Beogradskog sajma namenjene ovoj manifestaciji.

Energetika 2018, podsećaju na Beogradskom sajmu, je najveći i najrespektabilniji godišnji regionalni skup kompanija, korporacija, preduzeća, institucija i profesionalaca u sektorima električne energije, uglja, nafte i gasa, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i rudarstva.

Prošlogodišnji sajam otvorila je državna sekretaraka u Ministarstvu rudarstva i energetike Mirjana Filipović.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.