x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Ksenija Karić nova direktorka kompanije Schneider Electric Srbija i Crna Gora

01.04.2020. | Komentari: 0Autor:

Slika: Ksenija Karić
Ksenija Karić nova direktorka kompanije Schneider Electric Srbija i Crna Gora

Na čelo kompanije Schneider Electric Srbija i Crna Gora dolazi Ksenija Karić, koja će na poziciji direktora zameniti Dejana Markovića. Nakon četiri godine vođenja kompanije on prelazi na mesto direktora sektora energetike i servisa za oblast Jugoistočne Evrope.

Dosadašnji direktor sektora energetike i servisa za oblast Jugoistočne Evrope Dragoljub Damljanović imenovan je za direktora prodaje za pametne mreže (Smart Grid) za područje celog sveta.

“Naši prioriteti i ubuduće će biti pružanje inovativnih rešenja iz oblasti automatizacije i upravljanja energijom, vrhunska usluga usmerena ka krajnjim korisnicima i razvijanje lokalne privrede kroz širenje mreže lokalnih partnera”, izjavila je Karić.

Schneider Electric će nastaviti da se fokusira na kreiranje rešenja, koja će pomoći velikim industrijama da idu u korak sa najnovijim trendovima u oblasti digitalizacije

Takođe, kako je navela, Schneider Electric će nastaviti da se fokusira na kreiranje rešenja, koja će pomoći velikim industrijama i svim njihovim korisnicima da idu u korak sa najnovijim trendovima u oblasti digitalizacije, te da upotrebom softvera iz portfolija kompanije ubrzaju rast i posluju održivo uz postizanje značajnih ušteda.

Inovativna rešenja poput EcoStruxure platforme implementirale su i domaće firme

Inače, Schneider Electric posluje na tržištu Srbije više od dve decenije.

Inovativna rešenja poput EcoStruxure platforme implementirale su i domaće firme, poput fabrike Immi u Nišu, Elektrovata iz Čačka, Aerodroma Nikola Tesla, hotela Hilton i Šeraton, poslovne zgrada Green Heart GTC.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.