x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Imenovani novi državni sekretari u Ministarstvu zaštite životne sredine i energetike Hrvatske

05.07.2017. | Komentari: 0Autor:

Slika: Evropska komisija
Imenovani novi državni sekretari u Ministarstvu zaštite životne sredine i energetike Hrvatske

Vlada Hrvatske imenovala je Ivu Milatića i Milu Horvata za državne sekretare u Ministarstvu zaštite životne sredine i energetike.

Milatić je do sada bio pomoćnik ministra privrede a u dva mandata je bio direktor Direkcije za strateške robne zalihe. Od 2012. do 2014. godine bio je predsednik Upravnog veća Hrvatske agencije za obavezne zalihe nafte i naftnih derivata. Diplomirani je ekonomista.

Milatić je za portal Energetika-net potvrdio da na dužnost stupa ove sedmice. On je rekao da mu je prioritet da bez radikalnih rezova sastavi tim saradnika kako bi se uhvatio u koštac s brojnim problemima u sektoru.

Horvat je diplomirani pravnik koji je u tri saziva Sabora od 2008. godine bio poslanik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS). Horvat ima iskustva na rukovodećim pozicijama u sektorima šumarstva i zaštite prirode.

Početkom juna Tomislav Ćorić  je imenovan za ministra zaštite životne sredine i energetike Hrvatske. Hrvatska vlada je rekonstruisana posle formiranja nove vladajuće koalicije u Hrvatskoj koju čine Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i Hrvatska narodna stranka (HNS).

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.