x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

EPS objavio tender za rehabilitaciju sedam malih hidroelektrana

09.02.2017. | Komentari: 0Autor:

Photo: EPS
EPS objavio tender za rehabilitaciju sedam malih hidroelektrana

Elektroprivreda Srbije (EPS) pozvala je ponuđače da predaju zapečaćene ponude za posao rehabilitacije sedam malih hidroelektrana u Srbiji.

Elektrane koje će se rehabilitovati su MHE Raška kod Novog Pazara, MHE Radaljska Banja kod Malog Zvornika, MHE Seljašnica kod Prijepolja, MHE Kratovska Reka kod Priboja, MHE Pod Gradom i MHE Turica blizu Užica i MHE Moravica kod Ivanjice.

Radovi na svakoj MHE uključuju rušenje ili demontažu postojećih struktura, zemljane radove, betoniranje, zidanje i izolacione radove, metalne i aluminijumske radove, fasaderske radove, molerske radove, postavljanje panela i instalaciju vodovoda i kanalizacije. Očekivana dužina trajanja radova je 40 nedelja.

Ponude moraju biti dostavljene najkasnije do 30. marta 2017. godine, kada će biti otvorene u prisustvu predstavnika ponuđača. Ponude moraju biti napisane na engleskom jeziku.

Rekonstrukcija će biti finansirana iz kredita koji daje Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD). EPS je dobio zajam vredan 37 miliona evra za rekonstrukciju ukupno 15 malih hidroelektrana.

Elektroprivreda Srbije (EPS) će do 2025. godine uložiti oko pola milijarde evra u modernizaciju hidroelektrana, i nema planove da se bavi masovnom gradnjom MHE.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.