x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Dragan Kujović novi izvršni direktor Crnogorskog elektroprenosnog sistema

18.12.2017. | Komentari: 0Autor:

Photo: CGES
Dragan Kujović novi izvršni direktor Crnogorskog elektroprenosnog sistema

Na vanrednoj Skupštini akcionara državnog preduzeća Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) izabran je Dragan Kujović za izvršnog direktora kompanije, saopštio je CGES.

CGES je akcionarsko društvo i operator prenosnog sistema u Crnoj Gori.

“Skupština akcionara smenila je bivšeg izvršnog direktora Ivana Bulatovića nakon isteka njegovog četvorogodišnjeg mandata”, naveo je CGES.

Dragan Kujović je dosad bio državni sekretar u Ministarstvu ekonomije.

“Obavljao je i funkcije zamenika ministra u Ministarstvu ekonomije, predsednika Upravnog odbora za upravljanje aktivom i pasivom Fonda za investicije i razvoj Crne Gore i predsednika Odbora direktora AD OBOD-Cetinje, a koordinirao je i rad mnogih vladinih radnih grupa”, ističe se u saopštenju CGES.

Kujović je diplomirao na Mašinskom fakultetu u Podgorici 2000. godine.

Državni kapital u Odboru direktora kompanije predstavljaće Vesna Bracanović, Zoran Rakočević, Tamara Ivković i Zoran Miljanić.

Giovanni Cerchiarini i Carlo Crea izabrani su u Odbor kao predstavnici italijanske kompanije Terna, dok će Jelena Matejić i dalje predstavljati srpsko državno preduzeće Elektromreža Srbije. Inače, Jelena Matejić je nedavno izabrana za direktora EMS.

Na konstitutivnom sastanku Odbora direktora održanom istog dana, Vesna Bracanović je imenovana za predsednika, a Giovanni Cerchiarini za potpredsednika.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.