Električna energija

Vladimir Ivanović imenovan za novog direktora CEDIS-a

vladimir ivanovic cedis direktor

Foto: CEDIS

Objavljeno

06.06.2024.

Država

Komentari

comments icon

0

Podeli

Objavljeno

06.06.2024.

Država

Komentari

comments icon

0

Podeli

Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) imenovao je Vladimira Ivanovića za izvršnog direktora.

Vladimir Ivanović je krajem marta ove godine imenovan za vršioca dužnosti direktora CEDIS-a, koji obavlja ulogu operatora distributivnog sistema. Tada je sa te pozicije razrešen Vladimir Čađenović, jer je izabran za predsednika borda.

Na današnjoj sednici obora direktora, Ivanović je imenovan za izvršnog direktora u punom mandatu na četiri godine. Na konkurs su se pored njega prijavili Jagoš Pupović, Slaven Miljanić i Predrag Bogetić.

Ivanović je 2005. godine diplomirao energetiku na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Radni angažman započeo je 2007. godine, kada je postavljen na mesto inženjera u službi za merenje u Elektoprivredi Crne Gore.

Od 2010. do 2015. godine bio je šef službe za merenje u Elektrodistribuciji Podgorica, zatim šef službe za merenje Regiona 2 (Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Zeta i Tuzi) u Elektroprivredi Crne Gore, pa posle toga u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu.

Tokom 2017. godine Ivanović je kratko bio na poziciji šefa centra za merenje u operativnoj direkciji CEDIS-a, a od maja 2021. godine bio je rukovodilac operativne direkcije.

Tagovi:
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Petrol finansiranje mrezu punjaca elektricna vozila Sloveniji Hrvatskoj

Petrol obezbedio finansiranje za mrežu punjača za električna vozila u Sloveniji, Hrvatskoj

6. jun 2024. - Slovenački Petrol planira da instalira sisteme za punjenje baterija električnih vozila na 35 lokacija na domaćem tržištu i u Hrvatskoj

koncar siemens energy hrvatska nemacka

Končar formirao zajedničku firmu sa kompanijom Siemens Energy

6. jun 2024. - Hrvatski Končar i nemačka kompanija Siemens Energy potpisali su ugovor o osnivanju zajedničke firme Končar - Transformatorski kotlovi

federacija bih pravilnik energetske dozvole

U Federaciji BiH nije potrebna energetska dozvola za elektrane snage manje od 1 MW

6. jun 2024. - Ministarstvo energije, rudarstva i industrije Federacije BiH donelo je Pravilnik o izdavanju energetske dozvole

La Kamera IRENA Moramo da instaliramo vise elektrana na obnovljive izvore i brze

La Kamera (IRENA): Moramo da instaliramo više elektrana na obnovljive izvore i brže

6. jun 2024. - Šef agencije IRENA Frančesko la Kamera skrenuo je pažnju na geografsku koncentraciju širenja kapaciteta iz obnovljivih izvora u nekim delovima sveta