Otpad

UPDATE: Počela javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom

javna-rasprava-Zakon-o-upravljanju-otpadom

Slika: Pixabay

Objavljeno

02.11.2019.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

02.11.2019.

Država

Komentari

0

Podeli

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom počela je juče i trajaće do 20. novembra, saopštilo je Ministarstvo zaštite životne sredine.

Predstavljanje Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, kako je navelo Ministarstvo, biće održano u Beogradu, 12. novembra u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, Kraljice Marije 1 (mala sala na XX spratu), umesto u Skupštini grada Beograda, kako je prvobitno planirano.

у згради Градске управе Града БеоградаКраљице Марије 1. (мала сала на  XX спрату)

Zaključak sa Programom javne rasprave na Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom usvojio je Odbor za privredu i finansije Vlade Srbije na sednici održanoj juče.

Ministarstvo zaštite životne sredine poziva zainteresovane građane, kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, koji mogu preuzeti na sajtu Ministarstva i da daju svoje komentare, sugestije i predloge.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Ministarstvu na Obrascu za komentare ili putem elektronske pošte na e-mail adresu: sekretarijat@ekologija.gov.rs ili poštom na adresu Ministarstvo zaštite životne sredine, Beograd, Omladinskih brigada 1, sa naznakom: „Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom“.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Mitsubishi Power EPS u sistem za odsumporavanje TENT u A

Mitsubishi Power predao EPS-u sistem za odsumporavanje u TENT-u A

2. novembar 2019. - Nakon Kostolca B, i u Termoelektrani Nikola Tesla A u Obrenovcu konačno je pušten u rad sistem za odsumporavanje, pa će vazduh biti čistiji

Dan planete Zemlje 2024, Planeta protiv plastike

Dan planete Zemlje 2024: Planeta protiv plastike

2. novembar 2019. - Dan planete Zemlje obeležava se svakog 22. aprila počev od 1970. godine. Ovogodišnja tema je Planeta protiv plastike.

biodizel od opušaka

Biodizel od opušaka

2. novembar 2019. - Biodizel se smatra obećavajućim rešenjem u potrazi za čistijim alternativama fosilnim gorivima, a jedan od izvora mogu da budu opušci

Svetski dan reciklaže

Heroji reciklaže u fokusu ovogodišnjeg Svetskog dana reciklaže

2. novembar 2019. - Svetski dan reciklaže 2024. stavlja u centar pažnje ljude, mesta, firme i aktivnosti koji demonstriraju važnost recikliranja