x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

UPDATE: Počela javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom

02.11.2019. | Komentari: 0Autor:

Slika: Pixabay
UPDATE: Počela javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom počela je juče i trajaće do 20. novembra, saopštilo je Ministarstvo zaštite životne sredine.

Predstavljanje Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, kako je navelo Ministarstvo, biće održano u Beogradu, 12. novembra u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, Kraljice Marije 1 (mala sala na XX spratu), umesto u Skupštini grada Beograda, kako je prvobitno planirano.

у згради Градске управе Града БеоградаКраљице Марије 1. (мала сала на  XX спрату)

Zaključak sa Programom javne rasprave na Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom usvojio je Odbor za privredu i finansije Vlade Srbije na sednici održanoj juče.

Ministarstvo zaštite životne sredine poziva zainteresovane građane, kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, koji mogu preuzeti na sajtu Ministarstva i da daju svoje komentare, sugestije i predloge.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Ministarstvu na Obrascu za komentare ili putem elektronske pošte na e-mail adresu: ili poštom na adresu Ministarstvo zaštite životne sredine, Beograd, Omladinskih brigada 1, sa naznakom: “Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom”.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.