Energetska efikasnost

Učestvujte u UNECE anketi o ulaganju u energetsku efikasnost

Photo: UNECE

Objavljeno

27.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

27.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Ekonomska komisija Ujedinjenih nacija za Evropu (UNECE) i Centar za energetsku efikasnost iz Kopenhagena sprovode anketu o prevazilaženju prepreka za ulaganja u energetsku efikasnost.

Anketa je namenjena stručnjacima, poslovnim rukovodiocima, predstavnicima kompanija i finansijskih institucija i državnim službenicima koji se bave energetskom efikasnošću u određenoj zemlji, regionu ili gradu. Nalazi se na linku https://www.surveymonkey.com/r/EE_barriers, i traje do 31. januara.

Učesnici ankete mogu biti i pojedinci iz međunarodnih organizacija ili filijala multinacionalnih kompanija koji blisko sarađuju sa određenom državom ili grupom država.

Odgovori će pomoći UNECE da razume koje su prepreke za ulaganje u energetsku efikasnost i preporzna mere koje mogu da ih prevaziđu. Svi podaci dobijeni na ovaj način biće poverljivi i reprodukovani zbirno i anonimno.

Anketa je deo studije čiji je cilj da ispita i preporuči mere koje podržavaju veća ulaganja u energetsku efikasnost. Deo ankete posebno se odnosi na prepreke i investicione tokove u industrijskoj energetskoj efikasnosti.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar

Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

pametna-brojila-ebrd

Srbija dobila zajam od 40 miliona evra za uvođenje pametnih brojila

15 September 2021 - EBRD je potpisala ugovor o zajmu od 40 miliona evra za projekat uvođenja pametnih brojila u tri grada u Srbiji.

Beograd subvencije energetska efikasnost

Beograd raspisuje konkurs za subvencije za energetsku efikasnost krajem oktobra

14 September 2021 - Subvencionisanje energetske efikasnosti predviđa da Ministarstvo rudarstva i energetike i lokalne samouprave obezbede 50 odsto investicije.

Sarajevo subvencije zamena peci kotolova na ugalj

Sarajevo obezbedilo 1,5 miliona evra za subvencije za zamenu peći i kotlova na ugalj

13 September 2021 - Sredstva će biti dovoljna da 500 domaćinstva pređe na čistiji način zagrevanja svojih domova i veliki napredak u odnosu na prvu akciju.

prijavljivanje Nedelju odrzive energetike EUSEW 2021

Počelo prijavljivanje za Nedelju održive energetike u EU – EUSEW 2021

13 September 2021 - Digitalna konferencija u okviru Nedelje održive energetike u EU (EUSEW 2021) održaće se od 25. do 28. oktobra, a dodela nagrada prvog dana