Energetska efikasnost

Učestvujte u UNECE anketi o ulaganju u energetsku efikasnost

Photo: UNECE

Objavljeno

27.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

27.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Ekonomska komisija Ujedinjenih nacija za Evropu (UNECE) i Centar za energetsku efikasnost iz Kopenhagena sprovode anketu o prevazilaženju prepreka za ulaganja u energetsku efikasnost.

Anketa je namenjena stručnjacima, poslovnim rukovodiocima, predstavnicima kompanija i finansijskih institucija i državnim službenicima koji se bave energetskom efikasnošću u određenoj zemlji, regionu ili gradu. Nalazi se na linku https://www.surveymonkey.com/r/EE_barriers, i traje do 31. januara.

Učesnici ankete mogu biti i pojedinci iz međunarodnih organizacija ili filijala multinacionalnih kompanija koji blisko sarađuju sa određenom državom ili grupom država.

Odgovori će pomoći UNECE da razume koje su prepreke za ulaganje u energetsku efikasnost i preporzna mere koje mogu da ih prevaziđu. Svi podaci dobijeni na ovaj način biće poverljivi i reprodukovani zbirno i anonimno.

Anketa je deo studije čiji je cilj da ispita i preporuči mere koje podržavaju veća ulaganja u energetsku efikasnost. Deo ankete posebno se odnosi na prepreke i investicione tokove u industrijskoj energetskoj efikasnosti.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Srbija INEKP 2030 ciljati smanjenje emisija 40 3

Srbija će u INEKP-u za 2030. ciljati smanjenje emisija od 40,3 odsto

27 јула 2022 - Srbija je predstavila preliminarne ciljeve za integrisani nacionalni energetski i klimatski plan pred pokretanje javne rasprave

Mala i srednja preduzeca BiH prijave subvencije energetsku efikasnost zelenu energiju

Mala i srednja preduzeća u BiH mogu da se prijave za subvencije za energetsku efikasnost, zelenu energiju

19 јула 2022 - MSP u Bosni i Hercegovini mogu do 12. avgusta da se prijave za sufinansiranje za energetsku efikasnost, obnovljive izvore i energetske preglede

Fond zeleni razvoj 2021 rekordni rast

Fond za zeleni razvoj 2021. ostvario rekordni rast

13 јула 2022 - GGF je objavio da je 2021. ostvario najveći neto rast svog portfelja do sada, na 1,3 milijarde evra u zelenim zajmovima

Slovenija upozorila potrosace gasnu krizu

Slovenija upozorila potrošače na gasnu krizu

12 јула 2022 - Snabdevanje gasom u Sloveniji je nesmetano, ali Agencija za energiju upozorava na poremećaje ukoliko se smanje isporuke iz Rusije