Energetska efikasnost

Učestvujte u UNECE anketi o ulaganju u energetsku efikasnost

Photo: UNECE

Objavljeno

27.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

27.01.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Ekonomska komisija Ujedinjenih nacija za Evropu (UNECE) i Centar za energetsku efikasnost iz Kopenhagena sprovode anketu o prevazilaženju prepreka za ulaganja u energetsku efikasnost.

Anketa je namenjena stručnjacima, poslovnim rukovodiocima, predstavnicima kompanija i finansijskih institucija i državnim službenicima koji se bave energetskom efikasnošću u određenoj zemlji, regionu ili gradu. Nalazi se na linku https://www.surveymonkey.com/r/EE_barriers, i traje do 31. januara.

Učesnici ankete mogu biti i pojedinci iz međunarodnih organizacija ili filijala multinacionalnih kompanija koji blisko sarađuju sa određenom državom ili grupom država.

Odgovori će pomoći UNECE da razume koje su prepreke za ulaganje u energetsku efikasnost i preporzna mere koje mogu da ih prevaziđu. Svi podaci dobijeni na ovaj način biće poverljivi i reprodukovani zbirno i anonimno.

Anketa je deo studije čiji je cilj da ispita i preporuči mere koje podržavaju veća ulaganja u energetsku efikasnost. Deo ankete posebno se odnosi na prepreke i investicione tokove u industrijskoj energetskoj efikasnosti.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Program Beogradskog energetskog foruma paneliste sponzore

Program Beogradskog energetskog foruma spreman – najavljujemo nove paneliste i sponzore

27. januar 2017. - Spisak sponzora za Beogradski energetski forum 2024 raste sa nekima od najpoznatijih svetskih brendova u domenu obnovljivih izvora

Novi krug subvencija energetsku efikasnost domacinstva Srbiji

Novi krug subvencija za energetsku efikasnost za domaćinstva u Srbiji

27. januar 2017. - Građani će za subvencije za energetsku efikasnost u Srbiji za 2024. konkurisati od leta. Opštine i gradovi su pozvani da izdvoje sredstva.

Berlin, toplotna pumpa

Berlin dobija toplotnu pumpu koja će grejati 45.000 domaćinstava

27. januar 2017. - U Berlinu se dekarbonizuje daljinsko grejanje. Četiri toplotne pumpe će koristiti prečišćenu otpadnu vodu.

Iva Đinđić Ćosić

Iva Đinđić Ćosić: energetska tranzicija otvara vrata za veće angažovanje žena

27. januar 2017. - Iva Đinđić Ćosić je vodeća stručna saradnica za ugovore u Elektromreži Srbije. Po obrazvoanju pravnica, već 18 godina radi u sektoru energetike