Energetska efikasnost

Schneider Electric takmičenje za studente Go Green

Studentsko takmičenje Go green

Objavljeno

03.11.2020.

Država

Komentari

1

Podeli

Objavljeno

03.11.2020.

Država

Komentari

1

Podeli

Studenti sa inovativnim rešenjima za pametnije, energetski efikasnije i održive gradove i ove godine imaju priliku da se prijave na globalno studentsko takmičenje Go Green.

Takmičenje je ove godine podeljeno u pet kategorija: Pristup energiji, Dom budućnosti, Biljke budućnosti, Mreže budućnosti i Dekodiranje budućnosti.

Pobednički timovi osvojiće nagradna putovanja u Ameriku, Veliku Britaniju, Indiju, Francusku ili Kinu

Konkurs traje do 15. februara 2021, a veliko virtualno finale zakazano je za jun sledeće godine.

Pobednički timovi osvojiće nagradna putovanja u Ameriku, Veliku Britaniju, Indiju, Francusku ili Kinu gde će imati priliku da se umreže sa kolegama i upoznaju sa top menadžmentom kompanije Schneider Electric, koja je organizator takmičenja.

Studenti već mogu da prijave radove na platformi gogreen.se.com

Studenti već mogu da prijave radove na platformi gogreen.se.com i odmere svoje znanje sa kolegama sa svih meridijana, navodi se u saopštenu organizatora. Studenti, kako se naglašava, moraju da budu iz iste zemlje ili regiona tokom trajanja takmičenja, a svaki tim bi trebalo da ima barem jednog ženskog člana.

Organizator takmičenja Go Green je kompanija Schneider Electric, koja je, kako se ističe, lider u održivom razvoju i automatizaciji.

Schneider Electric je u potrazi za finalistima sa idejama koje će više nego ikad preoblikovati našu budućnost, kompanije i industriju, navodi se u saopštenju.

Komentara: (1)
milivoj / 06.12.2020.

Gospodo iz Scheidera dobro je sto ste raspisali Konkurs za mlade za studente Go Green u nadi da naci dobra resenja,medjutim predlozio bih Ekipi Schaidera da isto organizuju i najstariju generaciju koja na slicnu temu ima vec gotovo resenje za takmicenje.
Naime izradio sam primerak elektro grejaca vazduha koji stedi struju sa koeficijentom min=2 kada greje „NEBO“ ,a kada funkcionose u zatvorenom prostoru u sprezi sa sobnim termostatom efikasnost istog grejaca ostvaruje COP 3 i >> nema takvog elektro grejaca na trzistu .

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Domacinstvima Crnoj Gori 8 8 miliona evra subvencija energetsku efikasnost

Domaćinstvima u Crnoj Gori 8,8 miliona evra subvencija za energetsku efikasnost

3. novembar 2020. - Crna Gora otpočinje subvencionisanje energetske efikasnosti u domaćinstvima sa 8,8 miliona evra, od čega je 2,8 miliona za Pljevlja

Otvorene prijave za učešče na EUSEW konferenciji

Otvorene prijave za učešće na EUSEW konferenciji

3. novembar 2020. - Evropska nedelja održive energije (EUSEW) održaće se od 11. do 13. juna u hibridnom formatu. Broj mesta za lično prisustvo u Briselu je ograničen.

Program Beogradskog energetskog foruma paneliste sponzore

Program Beogradskog energetskog foruma spreman – najavljujemo nove paneliste i sponzore

3. novembar 2020. - Spisak sponzora za Beogradski energetski forum 2024 raste sa nekima od najpoznatijih svetskih brendova u domenu obnovljivih izvora

Novi krug subvencija energetsku efikasnost domacinstva Srbiji

Novi krug subvencija za energetsku efikasnost za domaćinstva u Srbiji

3. novembar 2020. - Građani će za subvencije za energetsku efikasnost u Srbiji za 2024. konkurisati od leta. Opštine i gradovi su pozvani da izdvoje sredstva.