x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Raspisan tender za energetsku rehabilitaciju 11 javnih ustanova

05.07.2018. | Komentari: 0Autor:

Slika: Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo
Raspisan tender za energetsku rehabilitaciju 11 javnih ustanova

UNDP Bosna i Hercegovina raspisala je tender za  radove na sanaciji 11 javnih ustanova radi povećanja energetske efikasnosti.

Sve ponude moraju biti dostavljene najkasnije do 25. jula.

Građevinski, mehanički i elektro radovi radi povećanja energetske efikasnosti jedanaest javnih zgrada u BiH deo su projekta Zeleni ekonomski razvoj.

Od 2013. godine UNDP sprovodi petogodišnji program Zeleni ekonomski razvoj koji finansiraju Vlada Švedske, Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine i Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske.

Na spisku 11 javnih ustanova koje će biti rekonstruisane su Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo, policijska stanica Novi Grad u Sarajevu, kao i osnovne škole u ovom gradu Vladislav Škarić, Malta i Behaudin Selmanović, zatim vrtić Lastavica u Sarajevu, Osnovna škola Hilmi Ef. Šarić u Tarčinu, Dom zdravlja Mostar i Osnovna škola Domanovići u Čapljini, kao i Osnovna škola Dragočaj u Banja Luci i vrtić Tirol u Derventi, naveo je UNDP u pozivu za podnošenje ponuda.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.