Energetska efikasnost

Raspisan tender za energetsku rehabilitaciju 11 javnih ustanova

Raspisan tender za energetsku rehabilitaciju 11 javnih ustanova

Slika: Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo

Objavljeno

05.07.2018.

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

05.07.2018.

Komentari

0

Podeli

UNDP Bosna i Hercegovina raspisala je tender za  radove na sanaciji 11 javnih ustanova radi povećanja energetske efikasnosti.

Sve ponude moraju biti dostavljene najkasnije do 25. jula.

Građevinski, mehanički i elektro radovi radi povećanja energetske efikasnosti jedanaest javnih zgrada u BiH deo su projekta Zeleni ekonomski razvoj.

Od 2013. godine UNDP sprovodi petogodišnji program Zeleni ekonomski razvoj koji finansiraju Vlada Švedske, Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine i Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske.

Na spisku 11 javnih ustanova koje će biti rekonstruisane su Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo, policijska stanica Novi Grad u Sarajevu, kao i osnovne škole u ovom gradu Vladislav Škarić, Malta i Behaudin Selmanović, zatim vrtić Lastavica u Sarajevu, Osnovna škola Hilmi Ef. Šarić u Tarčinu, Dom zdravlja Mostar i Osnovna škola Domanovići u Čapljini, kao i Osnovna škola Dragočaj u Banja Luci i vrtić Tirol u Derventi, naveo je UNDP u pozivu za podnošenje ponuda.

Tagovi:

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar

Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

EUKI projektne ideje za prekogranicnu klimatsku akciju

EUKI raspisala 5. poziv za finansiranje prekograničnih klimatskih projekata

01 December 2020 - Evropska klimatska inicijativa – EUKI peti put je pozvala civilno društvo, vlasti i obrazovne ustanove da prikažu prekogranične klimatske projekte

Mali Zvornik toplanu na biomasu 2 35 miliona evra

Mali Zvornik gradi toplanu na biomasu vrednu 2,35 miliona evra

26 November 2020 - Mali Zvornik je objavio da će od oktobra centar gradića grejati dva kotla na drvnu sečku od po 900 kilovata i rezervni na gas, kapaciteta 2,5 megavata.

HEP grejne mreze Zagrebu sredstava EU

HEP pokrenuo obnovu grejne mreže u Zagrebu pomoću sredstava iz EU

23 November 2020 - HEP će upotrebiti svoj najveći grant do sada iz fondova EU, 55,8 miliona evra, za revitalizaciju 68,5 kilometara grejne mreže u Zagrebu

RESET BiH energetsku tranziciju Evropski zeleni dogovor

RESET: Evropski zeleni dogovor je šansa za energetsku tranziciju BiH

19 November 2020 - Evropski zeleni dogovor je šansa za razvoj BiH i konkurentnost energetskog sistema, navode stručnjaci iz RESET-a u prikazu energetske politike BiH i njenih perspektiva.