x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Prvi sastanak Parlamentarnog foruma za energetsku politiku Srbije

06.10.2016. | Komentari: 0Autor:

Slika: Skupština Srbije
Prvi sastanak Parlamentarnog foruma za energetsku politiku Srbije

Grupa narodnih poslanika osnovala je Parlamentarni forum za energetsku politiku Srbije u novom sazivu Parlamenta. Poslanici su potpisali Odluku o osnivanju, utvrdili Pravila o radu i ponovo izabrali dr Aleksandru Tomić za predsednicu Foruma.

Ostali poslanici članovi Foruma su Veroljub Arsić, dr Ivan Bauer, dr Branislav Blažić, Dragomir Karić, Dragana Kostić, prof. dr Vladimir Marinković, dr Aleksandar Martinović, Veroljub Matić, dr Vladimir Orlić, Snežana B. Petrović, Snežana R. Petrović, Marijan Rističević i Goran Ćirić.

Forum će imati i “veliki broj neparlamentarnih članova koji će učestvovati u njegovom radu, a to su ključni akteri u sektoru energike”, navedeno je u saopštenju.

“U najskorijem periodu Forum očekuje razmatranje najvećih kritika koje je Energetska zajednica uputila Srbiji, kao i učešće na plenumu Energetske zajednice, koji će se 13. oktobra održati u Sarajevu i na kome će se sama organizacija redefinisati, tako da će ubuduće uključivati u svoj rad i parlamentarce”, rekla je Tomić.

Prateći formiranje nacionalnih parlamentarnih delegacija Energetske zajednice, Narodna skupština će izabrati svoju delegaciju od dva člana i dva zamenika.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.