Energetska efikasnost

Program stažiranja u oblasti održivih energetskih sistema u SAD-u

Slika: Michael Gage

Objavljeno

05.05.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

05.05.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Univerzitet Pensilvanija (Penn State), u saradnji sa Odborom za održivu energiju  Ekonomske komisije Ujedinjenih nacija za Evropu (UNECE) i kompanijom Danfoss organizuje ovog leta šestonedeljni program stažiranja za studente i mlade profesionalce u oblasti održivih energetskih sistema.

Program “Building, Campuses and Communities Immersive Internship” je međunarodni program stažiranja koji će se održati u Filadelfiji, u Pensilvaniji, SAD, od 10. jula do 17. avgusta 2017. godine.

Studenti završnih godina osnovnih akademskih studija ili diplomskih programa u oblasti zgradarstva i energetike pozvani su da se prijave. Kandidati treba da imaju visoke ocene na studijama arhitekture,  mašinstva, građevinarstva, energetike ili hemijskim i elektrioinženjerskim studijama. Uslov je da kandidati tečno govore engleski jezik i imaju najmanje 21 godinu.

Program se sastoji od praktičnog i istraživačkog dela i kursa a pružiće studentima mogućnost da istraže jedinstvene izazove, tehnologije visokih potencijala i prakse, kao i postojeće politike i standarde.

Kroz ovaj program studenti iz celog sveta će dobiti priliku da primene u istraživanju principe UNECE-a za održivo zgradarstvo i zajednice sa niskom emisijom ugljenika i daju preporuke o tome kako bi ih dalje trebalo razvijati.

Troškovi programa iznose 4.500 dolara i uključuju  nastavu,  smeštaj i hranu, bez putnih troškova.

Za visoko kvalifikovane kandidate postoji mogućnost sponzorstva i finansijske pomoći.

Rok za online prijave je 31. maj, 2017. godine.

Tagovi:
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Srbija INEKP 2030 ciljati smanjenje emisija 40 3

Srbija će u INEKP-u za 2030. ciljati smanjenje emisija od 40,3 odsto

27 јула 2022 - Srbija je predstavila preliminarne ciljeve za integrisani nacionalni energetski i klimatski plan pred pokretanje javne rasprave

Mala i srednja preduzeca BiH prijave subvencije energetsku efikasnost zelenu energiju

Mala i srednja preduzeća u BiH mogu da se prijave za subvencije za energetsku efikasnost, zelenu energiju

19 јула 2022 - MSP u Bosni i Hercegovini mogu do 12. avgusta da se prijave za sufinansiranje za energetsku efikasnost, obnovljive izvore i energetske preglede

Fond zeleni razvoj 2021 rekordni rast

Fond za zeleni razvoj 2021. ostvario rekordni rast

13 јула 2022 - GGF je objavio da je 2021. ostvario najveći neto rast svog portfelja do sada, na 1,3 milijarde evra u zelenim zajmovima

Slovenija upozorila potrosace gasnu krizu

Slovenija upozorila potrošače na gasnu krizu

12 јула 2022 - Snabdevanje gasom u Sloveniji je nesmetano, ali Agencija za energiju upozorava na poremećaje ukoliko se smanje isporuke iz Rusije