Energetska efikasnost

Program stažiranja u oblasti održivih energetskih sistema u SAD-u

Slika: Michael Gage

Objavljeno

05.05.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

05.05.2017.

Država

Komentari

0

Podeli

Univerzitet Pensilvanija (Penn State), u saradnji sa Odborom za održivu energiju  Ekonomske komisije Ujedinjenih nacija za Evropu (UNECE) i kompanijom Danfoss organizuje ovog leta šestonedeljni program stažiranja za studente i mlade profesionalce u oblasti održivih energetskih sistema.

Program “Building, Campuses and Communities Immersive Internship” je međunarodni program stažiranja koji će se održati u Filadelfiji, u Pensilvaniji, SAD, od 10. jula do 17. avgusta 2017. godine.

Studenti završnih godina osnovnih akademskih studija ili diplomskih programa u oblasti zgradarstva i energetike pozvani su da se prijave. Kandidati treba da imaju visoke ocene na studijama arhitekture,  mašinstva, građevinarstva, energetike ili hemijskim i elektrioinženjerskim studijama. Uslov je da kandidati tečno govore engleski jezik i imaju najmanje 21 godinu.

Program se sastoji od praktičnog i istraživačkog dela i kursa a pružiće studentima mogućnost da istraže jedinstvene izazove, tehnologije visokih potencijala i prakse, kao i postojeće politike i standarde.

Kroz ovaj program studenti iz celog sveta će dobiti priliku da primene u istraživanju principe UNECE-a za održivo zgradarstvo i zajednice sa niskom emisijom ugljenika i daju preporuke o tome kako bi ih dalje trebalo razvijati.

Troškovi programa iznose 4.500 dolara i uključuju  nastavu,  smeštaj i hranu, bez putnih troškova.

Za visoko kvalifikovane kandidate postoji mogućnost sponzorstva i finansijske pomoći.

Rok za online prijave je 31. maj, 2017. godine.

Tagovi:

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar

Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

pametna-brojila-ebrd

Srbija dobila zajam od 40 miliona evra za uvođenje pametnih brojila

15 September 2021 - EBRD je potpisala ugovor o zajmu od 40 miliona evra za projekat uvođenja pametnih brojila u tri grada u Srbiji.

Beograd subvencije energetska efikasnost

Beograd raspisuje konkurs za subvencije za energetsku efikasnost krajem oktobra

14 September 2021 - Subvencionisanje energetske efikasnosti predviđa da Ministarstvo rudarstva i energetike i lokalne samouprave obezbede 50 odsto investicije.

Sarajevo subvencije zamena peci kotolova na ugalj

Sarajevo obezbedilo 1,5 miliona evra za subvencije za zamenu peći i kotlova na ugalj

13 September 2021 - Sredstva će biti dovoljna da 500 domaćinstva pređe na čistiji način zagrevanja svojih domova i veliki napredak u odnosu na prvu akciju.

prijavljivanje Nedelju odrzive energetike EUSEW 2021

Počelo prijavljivanje za Nedelju održive energetike u EU – EUSEW 2021

13 September 2021 - Digitalna konferencija u okviru Nedelje održive energetike u EU (EUSEW 2021) održaće se od 25. do 28. oktobra, a dodela nagrada prvog dana