Mobilnost

Posao za inženjere u istraživačkom centru Continental Automotive Serbia

Posao za inzenjere istrazivacki centar Continental Automotive Serbia

Slika: Razvojna agencija Srbije

Objavljeno

13.01.2021.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

13.01.2021.

Država

Komentari

0

Podeli

Continental Automotive Serbia, kompanija koja se bavi razvojem inovativnih tehnologija i usluga za održivu mobilnost, traži inženjere, specijaliste za ljudske resurse, ekonomiste, ali nudi i stažiranje.

Istraživačko-razvojni centar Continental Automotive Serbia u Novom Sadu otvoren je 2018. godine trenutno zapošljava oko 600 inženjera koji rade na rešenjima za budućnost automobilske industrije. Inače, Continental Automotive je jedan od dve ogranka u okviru Continental korporacije.

Centar, kao se navodi na sajtu Razvoje agencije Srbije, doprinosi stvaranju globalnih trendova poput digitalizacije, autonomne i bezbedne vožnje i elektromobilnosti. Stručnjaci u Novom Sadu razvijaju proizvode za vodeće svetske brendove kao što su Mercedes, BMV, MAN, Volvo.

Kompanija trenutno traži više od deset inženjera, dva stručnjaka za ljudske odnose, kao i ekonomiste. Posla ima ima za one koji su završili srednju školu, a nudi se i plaćeno stažiranje za studente završnih godina tehničkih fakulteta.

Rokovi za konkurisanje su, u zavisnosti od pozicije, 21. januar, 28. januar, 4. februar i 12. februar.

Tagovi: ,

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar

Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

erion veliaj gradonacelnik tirane odrzivi urbani transport 21 heroes 2021

Gradonačelnik Tirane Erion Veliaj jedan je od heroja urbane mobilnosti u svetu u 2020.

19 February 2021 - Inicijativa za transformativnu urbanu mobilnost (Transformative Urban Mobility Initiative) uvrstila ga je u publikaciju 21Heroes2021.

Petrol 35 investicionog plana 2025 energetsku tranziciju

Petrol namenio 35% investicionog plana do 2025. za energetsku tranziciju

03 February 2021 - U okviru svoje diverzifikacije, Petrol će više od trećine petogodišnjeg plana za kapitalnu potrošnju usmeriti u energetsku tranziciju

Posao za inzenjere istrazivacki centar Continental Automotive Serbia

Posao za inženjere u istraživačkom centru Continental Automotive Serbia

13 January 2021 - Kompanija koja se bavi razvojem inovativnih tehnologija i usluga za održivu mobilnost, traži inženjere, ekonomiste, ali nudi i stažiranje.

katalizatori dpf filteri vozila registracija zagadjenje vazduha

Nema registracije vozila u Srbiji bez katalizatora i DPF filtera

11 January 2021 - Vozila će morati da ispune standarde za izduvne gasove, kao i da imaju sve delove sistema za odvođenje i regulisanje izduvnih emisija.