x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Pošaljite svoje radove na foto-konkurs Priroda bez cenzure

09.08.2019. | Komentari: 0Autor:

Slika: Udruženje ImpactEco
Pošaljite svoje radove na foto-konkurs Priroda bez cenzure

Udruženje ImpactEco poziva profesionalne fotografe i ljubitelje osme umetnosti da utiču na širenje ekološke svesti i pošalju svoje fotografije u kojima će istaći lepotu krajolika Srbije, ali i ukazati na njene delove koji postepeno gube bitku sa bezobzirnim ljudskim navikama.

Kako je saopštilo udruženje ImpactEco, konkurs je otvoren do 10. septembra u 20h. Nije neophodno da fotografije budu zabeležene profesionalnim fotoaparatom, a broj poslatih fotografija nije ograničen. Fotografije za konkurs se mogu poslati na mejl .

U sklopu projekta EkoSPEKTAR ImpactEco će 19. septembra u Madlenianumu organizovati izložbu najboljih radova fotografa iz Srbije.

“Profesionalnim fotografima i ljubiteljima osme umetnosti, koji inspiraciju pronalaze u prirodi, udruženje ImpactEco pruža mogućnost da plodovi njihovog kreativnog delovanja budu izloženi pred predstavnicima institucija, organizacija i kompanija koje posluju u domenu održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja, influenserima i medijima”, saopštilo je Udruženje.

Projekat EkoSPEKTAR je osmišljen kao networking događaj, čiji je važan deo izložba tokom koje će biti predstavljeni najbolji radovi fotografa iz Srbije – fotografije koji svedoče o postojanju dva spektra u našoj životnoj sredini – jednog, koji je posledica negativnog delovanja ljudskog faktora, i drugog, koji postoji kada vodimo računa o prirodi i pronalazimo načine kako da koegzistiramo sa njom, saopštilo je Udruženje.

ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.