Konferencija 22 februar registracija - srpski
Životna sredina

Pošaljite svoje radove na foto-konkurs Priroda bez cenzure

foto-konkurs-Priroda-bez-cenzure

Slika: Udruženje ImpactEco

Objavljeno

09.08.2019.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

09.08.2019.

Država

Komentari

0

Podeli

Udruženje ImpactEco poziva profesionalne fotografe i ljubitelje osme umetnosti da utiču na širenje ekološke svesti i pošalju svoje fotografije u kojima će istaći lepotu krajolika Srbije, ali i ukazati na njene delove koji postepeno gube bitku sa bezobzirnim ljudskim navikama.

Kako je saopštilo udruženje ImpactEco, konkurs je otvoren do 10. septembra u 20h. Nije neophodno da fotografije budu zabeležene profesionalnim fotoaparatom, a broj poslatih fotografija nije ograničen. Fotografije za konkurs se mogu poslati na mejl konkurs@impacteco.org.

U sklopu projekta EkoSPEKTAR ImpactEco će 19. septembra u Madlenianumu organizovati izložbu najboljih radova fotografa iz Srbije.

„Profesionalnim fotografima i ljubiteljima osme umetnosti, koji inspiraciju pronalaze u prirodi, udruženje ImpactEco pruža mogućnost da plodovi njihovog kreativnog delovanja budu izloženi pred predstavnicima institucija, organizacija i kompanija koje posluju u domenu održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja, influenserima i medijima“, saopštilo je Udruženje.

Projekat EkoSPEKTAR je osmišljen kao networking događaj, čiji je važan deo izložba tokom koje će biti predstavljeni najbolji radovi fotografa iz Srbije – fotografije koji svedoče o postojanju dva spektra u našoj životnoj sredini – jednog, koji je posledica negativnog delovanja ljudskog faktora, i drugog, koji postoji kada vodimo računa o prirodi i pronalazimo načine kako da koegzistiramo sa njom, saopštilo je Udruženje.

ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine.

Tagovi:
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

blokade putevi rio tinto litijum beograd

Radikalizacija protesta protiv rudnika litijuma: osim puteva blokiran i granični prelaz

15 јануара 2022 - Skoro mesec ipo dana posle prve blokade puteva, građani i meštani sela u zapadnoj Srbiji pored saobraćajnica blokirali su prelaz na granici sa BiH

kreni promeni zahtevi narodna inicijativa moratorijum prostorni plan

Kreni-promeni dao rok Vladi Srbije da do 20. januara ukine Prostorni plan za rudnik litijuma

14 јануара 2022 - Drugi zahtev je uvođenje moratorijuma u trajanju od 20 godina na eksploataciju litijuma i bora kroz izmene Zakona o rudarstvu

vlada srbije protest rio tinto litijum ekoloski ustanak

Ekološke organizacije blokirale Vladu Srbije, pozivaju na blokade puteva i graničnog prelaza u subotu

12 јануара 2022 - Više od 20 ekoloških organizacija je pre nekoliko dana dogovorilo zajedničke akcije i proglasilo Treći srpski ustanak

Nebojša Katić o projektu Jadar: Ekonomske koristi Rio Tintu, a ne Srbiji

Nebojša Katić o projektu Jadar: Ekonomske koristi Rio Tintu, a ne Srbiji

11 јануара 2022 - U autorskom tekstu, ekonomista Katić postavlja pitanje kako izgledaju ekonomske koristi koje Srbija očekuje od otvaranja rudnika litijuma