Životna sredina

Pošaljite svoje radove na foto-konkurs Priroda bez cenzure

foto-konkurs-Priroda-bez-cenzure

Slika: Udruženje ImpactEco

Objavljeno

09.08.2019.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

09.08.2019.

Država

Komentari

0

Podeli

Udruženje ImpactEco poziva profesionalne fotografe i ljubitelje osme umetnosti da utiču na širenje ekološke svesti i pošalju svoje fotografije u kojima će istaći lepotu krajolika Srbije, ali i ukazati na njene delove koji postepeno gube bitku sa bezobzirnim ljudskim navikama.

Kako je saopštilo udruženje ImpactEco, konkurs je otvoren do 10. septembra u 20h. Nije neophodno da fotografije budu zabeležene profesionalnim fotoaparatom, a broj poslatih fotografija nije ograničen. Fotografije za konkurs se mogu poslati na mejl konkurs@impacteco.org.

U sklopu projekta EkoSPEKTAR ImpactEco će 19. septembra u Madlenianumu organizovati izložbu najboljih radova fotografa iz Srbije.

„Profesionalnim fotografima i ljubiteljima osme umetnosti, koji inspiraciju pronalaze u prirodi, udruženje ImpactEco pruža mogućnost da plodovi njihovog kreativnog delovanja budu izloženi pred predstavnicima institucija, organizacija i kompanija koje posluju u domenu održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja, influenserima i medijima“, saopštilo je Udruženje.

Projekat EkoSPEKTAR je osmišljen kao networking događaj, čiji je važan deo izložba tokom koje će biti predstavljeni najbolji radovi fotografa iz Srbije – fotografije koji svedoče o postojanju dva spektra u našoj životnoj sredini – jednog, koji je posledica negativnog delovanja ljudskog faktora, i drugog, koji postoji kada vodimo računa o prirodi i pronalazimo načine kako da koegzistiramo sa njom, saopštilo je Udruženje.

ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine.

Tagovi:
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Mitsubishi Power EPS u sistem za odsumporavanje TENT u A

Mitsubishi Power predao EPS-u sistem za odsumporavanje u TENT-u A

9. avgust 2019. - Nakon Kostolca B, i u Termoelektrani Nikola Tesla A u Obrenovcu konačno je pušten u rad sistem za odsumporavanje, pa će vazduh biti čistiji

Dan ekološkog duga 2024

Dan ekološkog duga 2024: Slovenija od 25. aprila živi na kredit

9. avgust 2019. - Dan ekološkog duga je godišnji pokazatelj početka našeg života preko količine resursa koje imamo u datoj godini

vukovar solarni paneli sunce nad vukovarom

Grad Vukovar solarnim panelima smanjio račun za struju za 90.000 evra

9. avgust 2019. - Grad Vukovar instalirao je 12 solarnih elektrana, ukupne instalisane snage 863 kW, na javnim zgradama u svom vlasništvu

bih sumski pozari interaktivna mapa sa sume bez pozara

BiH dobila prvu interaktivnu mapu lokacija podložnih požarima

9. avgust 2019. - Korišćenje mape trebalo bi da ima značajan uticaj na povećanje otpornosti na požare i smanjenje šteta koje oni prave, rekla je Lejla Hukić