x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

ORF-EE održao prezentaciju na donatorskom sastanku u Energetskoj zajednici: Radimo zajedno – postižemo više

10.04.2018. | Komentari: 0Autor:

Slika: EnC
ORF-EE održao prezentaciju na donatorskom sastanku u Energetskoj zajednici: Radimo zajedno – postižemo više

Dvadesetdvije međunarodne finansijske i donatorske institucije 27. marta okupile su se u Energetskoj zajednici na prvom sastanku pod nazivom Radimo zajedno – postižemo više.

Cilj sastanka bio je da ponudi platformu za diskusiju predstavnicima finansijskih institucija i donatorskih organizacija. Naglasak je stavljen na utvrđivanje mogućnosti za postizanje maksimalnih sinergijskih efekata u djelovanju različitih finansijskih i donatorskih institucija i organizacija, uz istovremeno izbjegavanje nepotrebnih preklapanja u pružanju tehničke i finansijske podrške ugovornim stranama Energetske zajednice.

“Iako su mnogi procesi koordinacije već u toku na nacionalnom nivou, učesnici su se složili da ima prostora za postizanje veće transparentnosti i bolje koordinacije i saradnje, naročito u regionalnim programima”, navodi se u izjavi Energetske zajednice.

GIZ ORF-EE aktivno je učestvovao u sastanku i prezentirao najbolje prakse i pristup koji ORF-EE primjenjuje u jugoistočnoj Evropi, a koji su u više navrata ocijenjeni kao uspješni od strane partnera i drugih organizacija.

“Činjenica da je GIZ ORF-EE pozvan da učestvuje i prezentuje na ovom sastanku u Energetskoj zajednici predstavlja priznanje našem radu i postignutim rezultatima u jugoistočnoj Evropi”, izjavio je Joachim Gaube, Menadžer sektorskog fonda ORF-EE.

Energetska zajednica najavila je da će se slični sastanci ubuduće redovno održavati.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.