x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Mreža poslovnih anđela CIE pokrenula izazov CEE Startup Challenge

03.10.2018. | Komentari: 0Autor:

Foto: Twitter/Vestbee
Mreža poslovnih anđela CIE pokrenula izazov CEE Startup Challenge

Mreža poslovnih anđela CEE Business Angels Network, u saradnji sa Vestbee, vodećom platformom koja povezuje globalne Venture Capital fondove, korporacije, akceleratore i poslovne anđele sa startapima iz centralne i istočne Evrope (CIE), pokrenula je drugi po redu izazov CEE Startup Challenge, najveće onlajn takmičenje za startape i skejlape iz celog regiona, saopštila je mreža CEE Business Angels Network.

Ko bi trebalo da se prijavi za CEE Startup Challenge? Sve kompanije iz regiona koje spadaju u kategorije Transport & Logistika, Proptech i Građevinarstvo, Industrija 4.0, Energetika & Cleantech, Agritech, Pametni gradovi & domaćinstva i ICT & Big Data, navodi se u saopštenju mreže poslovnih anđela.

Među mnogima koji podržavaju CEE Startup Challenge su i Innogy Innovation Hub i X100lab, koji su u potrazi za regionalnim startapima u koje bi uložili sredstva i pomogli im da ubrzaju rast koristeći globalne resurse i razgranate mreže, navodi se u saopštenju.

Na primer, X100lab nudi plaćeno testiranje uklapanja proizvoda na tržištu na osnovu baze 8.000 klijenata, 10 sati mentorstva X100lab stručnjaka, sesije sa T&L stručnjacima, serijskim preduzetnicima i Venture Capital fondovima, kao i karte za događaj MOVE’19 u vrednosti od više od 1.100 evra za odabrani tim iz sektora Transport & Logistika.

Podnosioci prijava će takođe dobiti priliku da se predstave gobalnim investitorima, korporacijama i medijima, kao i da potencijalno dobiju finansiranje, podršku u razvoju, medijsko izveštavanje, karte za mnoge startap događaje i pristup različitim poslovnim instrumentima.

Kompletna lista benefita i nagrada, kao i najnovije vesti o izazovu, biće objavljeni na sajtu događaja i preko društvenih mreža. Rok za prijavljivanje je 9. novembar. Ne propustite priliku da se registrujete na linku.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.