x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Ministarstvo energetike traži savetnika za obnovljive izvore i energetsku efikasnost

19.03.2020. | Komentari: 0Autor:

Photo: Tumisu from Pixabay
Ministarstvo energetike traži savetnika za obnovljive izvore i energetsku efikasnost

Ministarstvo rudarstva i energetike Srbije raspisalo je konkurs za radno mesto za pravne poslove u oblasti razvoja energetskih sektora. Odabrani kandidat ili kandidatkinja dobiće zvanje savetnika u sektoru za obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost.

Otvoreno je radno mesto za pripremu mišljenja o nacrtima zakona i predlozima drugih ovlašćenih predlagača, učestvovanje u pripremi stručnih osnova za izradu propisa iz oblasti toplotne energije i u poslovima pripreme i praćenja realizacije strateških dokumenata u oblasti energetike iz delokruga odseka, navedeno je u oglasu Ministarstva rudarstva i energetike.

Budući savetnik odnosno savetnica u sektoru za obnovljive izvore energije i energetsku efikasnost pripremaće informacije i predloge zaključaka iz delokruga sektora radi dostavljanja Vladi Srbije na razmatranje i usvajanje i učestvovati u pripremi odgovora na tužbe u upravnom sporu po drugostepenim rešenjima za prigovore u vezi s toplotnom energijom.

Izrađivaće dopise i druga akta. Ostali glavni zadaci tiču se upravljanja bazom podataka o pokazateljima rada daljinskih sistema grejanja i njihovog analiziranja i predlaganja mera za poboljšanje rada.

Poziv je za visokoobrazovane iz naučne oblasti pravne nauke ili naučne na osnovnim akademskim studijama u obimu od najmanje 240 ESPB bodova, na master akademskim studijama, specijalističkim akademskim studijama, specijalističkim strukovnim studijama, odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine ili specijalističkim studijama na fakultetu.

Potrebno je najmanje tri godine radnog iskustva u struci kao i položen državni stručni ispit i druge kompetencije.

Istovremeno je otvoreno i radno mesto za savetnika za podršku ekonomskim i pravnim poslovima u oblasti nafte i gasa. Oba oglasa ističu 2. aprila.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.