x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Vaša imejl adresa je sigurna kod nas

x
Newsletter Image
NE PROPUSTITE NAŠ NJUZLETER
PRIJAVA

Your email is safe with us

Mario Gudelj novi predsednik uprave HOPS-a

19.04.2018. | Komentari: 0Autor:

Slika: HOPS
Mario Gudelj novi predsednik uprave HOPS-a

Hrvatski operator prenosnog sistema (HOPS) dobio je novu upravu koju predvodi Mario Gudelj, a za nove članove imenovani su Ivica Modrič i Zlatko Visković.

Prethodnom predsedniku Miroslavu Mesiću istekao je mandat, kao i dosadašnjim članovima Darku Beliću i Zdeslavu Čerini, navodi dnevnik Jutarnji list.

Gudelj je na mesto predsedavajućeg Uprave HOPS-a došao s pozicije pomoćnika direktora Sektora za razvoj, investiciju i izgradnju u kompaniji.

Modrić je prethodno bio rukovodilac jednog od odeljenja u osiječkom ogranku HOPS-a, a Zlatko Visković direktor splitskog ogranka.

Cilj nove uprave je dalje jačanje kompanije u Hrvatskoj, regionu i Evropskoj uniji, vođenje elektroenergetskog sistema države, prenos električne energije, kao i održavanje, razvoj i izgradnja prenosne mreže u cilju pouzdanog snabdevanja korisnika uz minimalne troškove i brigu o očuvanju životne sredine.

Komentari (0)

Budite prvi da unesete komentar za ovaj clanak.

Unesi Komentar

Molimo sačekajte... Unesite obavezna polja. Desila se greška, molimo osvežite stranicu i pokušajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat.