Mobilnost

Kupi bajs – subvencije Beograđanima od 5.000 dinara za kupovinu bicikla

kupi-bajs-subvencije-bickl

Photo: Victoria_Borodinova from Pixabay

Objavljeno

15.08.2022.

Država

Podeli

Objavljeno

15.08.2022.

Država

Podeli

Prvih 1.400 Beograđana koji se prijave za subvencije za kupovinu bicikala dobiće od grada vaučer za tu svrhu u vrednosti od 5.000 dinara. Vaučeri za kupovinu bicikala, kao ekološki prihvatljivog prevoznog sredstva, dodeljuju se preko Inicijative za održivu urbanu mobilnost Urban.log.

Prijave za subvencije se vrše isključivo na internet adresi Urbanlog.rs/kupibajs, a odobreni vaučer se može iskoristiti u roku od 15 dana u maloprodajnim objektima sa unapred utvrđenog spiska. Prilikom kupovine prodavac vrši naplatu izabranog bicikla u iznosu umanjenom za vrednost vaučera.

Prijave se podnose isključivo onlajn, na adresi urbanlog.rs/kupibajs

Konkurs je raspisan danas i otvoren je do utroška sredstava, a najkasnije do 15. novembra 2022. godine, navodi se u javnom pozivu. Ukupan budžet za subvencije za ovu godinu je 7 miliona dinara.

Vaučeri važe i za električne bicikle

Podrška za kupovinu bicikala može se ostvariti samo za kupovinu novog bicikla, domaće ili inostrane proizvodnje, koji se pokreće pomoću pedala ili uz pomoć električnog pogona.

Pravo na vaučer imaju sva punoletna fizička lica koja imaju važeću ličnu kartu sa prebivalištem na administrativnoj teritoriji grada Beograda u trenutku podnošenja prijave i koja prethodno nisu iskoristila vaučer.

Komentara: (7)
Marinapetrovic / 17.08.2022.

Potreban mije bajs

Marinapetrovic / 17.08.2022.

PotrebAn bajs

Ivona Jankovic / 17.08.2022.

Treba mi bajs.

Sima / 22.08.2022.

Super akcija! Treba je podržati i produziti

Stefan / 22.08.2022.

Teska prevara…imam dete od 2 god kojem odgovara samo bicikla guralica bez pedala jer je za pedale mala…to nece da vam prodaju i uracunaju vaucer jer je ta bicikla 5.000. obavezno mora da ima pedale a te bicikle su im 14.000 najjeftinije a ista ta bicikla na buvljaku 7000…sta mi znaci vaucer kada su cene duplo vece od realnih??? Samo reklama jedna za prodavnice bicikala,nista tu nema povoljno

Sonja Bovan / 22.08.2022.

Zdravlje, kondicija, rekreacija..

Ana Rabrenovic / 03.11.2022.

Vaucer mi je potreban za bratanicu koja uskoro puni 3 godine i htela sam da je iznenadim jednom biciklicom za rodjendan.
Unapred zahvalna.
Helenina tetka:)

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Kalifornija uvela pravilo napredne čiste flote kako bi postigla nula odsto emisija transportnog sektora

Kalifornija će zabraniti kamione s motorima sa unutrašnjim sagorevanjem

15. avgust 2022. - Kalifornija je uvela obavezu postepenog prelaska teretnih vozila srednje i teške kategorije na tehnologiju sa nula emisija

Grčka i Slovenija biće deo jedne od najvećih evropskih mreža za punjenje električnih vozila

15. avgust 2022. - Italijanska kompanija trenutno ima više od 15.000 punjača za električne automobile, a plan je da udvostruči svoju mrežu do 2026.

Križevci u Hrvatskoj primer održive mobilnosti

Križevci u Hrvatskoj napreduju u održivoj mobilnosti – uvedeni javni bicikli

15. avgust 2022. - Mali hrvatski grad Križevci odličan je primer kako građani na lokalnom nivou mogu da se izbore za održiviju mobilnost

fbih elektromobilnost elektricna vozila e-go megamix

FBiH priprema projekat za uvođenje električnih automobila u urbane sredine

15. avgust 2022. - Federalna ministarka okoliša i turizma Edita Đapo održala je sastanak o projektu sa  predstavnicima firmi Megamix i e-GO