Mobilnost

Kupi bajs – subvencije Beograđanima od 5.000 dinara za kupovinu bicikla

kupi-bajs-subvencije-bickl

Photo: Victoria_Borodinova from Pixabay

Objavljeno

15.08.2022.

Država

Podeli

Objavljeno

15.08.2022.

Država

Podeli

Prvih 1.400 Beograđana koji se prijave za subvencije za kupovinu bicikala dobiće od grada vaučer za tu svrhu u vrednosti od 5.000 dinara. Vaučeri za kupovinu bicikala, kao ekološki prihvatljivog prevoznog sredstva, dodeljuju se preko Inicijative za održivu urbanu mobilnost Urban.log.

Prijave za subvencije se vrše isključivo na internet adresi Urbanlog.rs/kupibajs, a odobreni vaučer se može iskoristiti u roku od 15 dana u maloprodajnim objektima sa unapred utvrđenog spiska. Prilikom kupovine prodavac vrši naplatu izabranog bicikla u iznosu umanjenom za vrednost vaučera.

Prijave se podnose isključivo onlajn, na adresi urbanlog.rs/kupibajs

Konkurs je raspisan danas i otvoren je do utroška sredstava, a najkasnije do 15. novembra 2022. godine, navodi se u javnom pozivu. Ukupan budžet za subvencije za ovu godinu je 7 miliona dinara.

Vaučeri važe i za električne bicikle

Podrška za kupovinu bicikala može se ostvariti samo za kupovinu novog bicikla, domaće ili inostrane proizvodnje, koji se pokreće pomoću pedala ili uz pomoć električnog pogona.

Pravo na vaučer imaju sva punoletna fizička lica koja imaju važeću ličnu kartu sa prebivalištem na administrativnoj teritoriji grada Beograda u trenutku podnošenja prijave i koja prethodno nisu iskoristila vaučer.

Komentara: (7)
Marinapetrovic / 17.08.2022.

Potreban mije bajs

Marinapetrovic / 17.08.2022.

PotrebAn bajs

Ivona Jankovic / 17.08.2022.

Treba mi bajs.

Sima / 22.08.2022.

Super akcija! Treba je podržati i produziti

Stefan / 22.08.2022.

Teska prevara…imam dete od 2 god kojem odgovara samo bicikla guralica bez pedala jer je za pedale mala…to nece da vam prodaju i uracunaju vaucer jer je ta bicikla 5.000. obavezno mora da ima pedale a te bicikle su im 14.000 najjeftinije a ista ta bicikla na buvljaku 7000…sta mi znaci vaucer kada su cene duplo vece od realnih??? Samo reklama jedna za prodavnice bicikala,nista tu nema povoljno

Sonja Bovan / 22.08.2022.

Zdravlje, kondicija, rekreacija..

Ana Rabrenovic / 03.11.2022.

Vaucer mi je potreban za bratanicu koja uskoro puni 3 godine i htela sam da je iznenadim jednom biciklicom za rodjendan.
Unapred zahvalna.
Helenina tetka:)

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Petrol finansiranje mrezu punjaca elektricna vozila Sloveniji Hrvatskoj

Petrol obezbedio finansiranje za mrežu punjača za električna vozila u Sloveniji, Hrvatskoj

15. avgust 2022. - Slovenački Petrol planira da instalira sisteme za punjenje baterija električnih vozila na 35 lokacija na domaćem tržištu i u Hrvatskoj

Holandija dobija gradsku cetvrt ciji ce stanovnici morati da dele automobile

Stanovnici nove gradske četvrti u Holandiji će morati da dele automobile

15. avgust 2022. - Utreht, četvrti grad po veličini u Holandiji, dobiće naselje čiji će stanovnici deliti automobile

zeleni celik elektricna vozila studija

Prelazak na zeleni čelik neznatno utiče na cenu električnih vozila

15. avgust 2022. - Prelazak na 100 odsto zelenog čelika do 2040. koštao bi samo osam evra, zbog troškova CO2 emisija, kao i pada troškova proizvodnje čelika

hrvatska punionice elektricna vozila hgk

Hrvatska će u punjače za električna vozila uložiti 200 miliona evra

15. avgust 2022. - Uredba o uvođenju infrastrukture za alternativna goriva stupila je na snagu 13. aprila u EU i donosi brojne obaveze za Hrvatsku