OIE

Fronius organizuje četiri vebinara tokom novembra na hrvatskom jeziku

Fronius cetiri vebinara novembra hrvatskom

Foto: Fronius

Objavljeno

25.10.2023.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

25.10.2023.

Država

Komentari

0

Podeli

Fronius, proizvođač fotonaponske tehnologije sa sedištem u Austriji, za novembar sprema četiri onlajn kursa na hrvatskom. Ta kompanija će prezentovati kako se instaliraju njeni proizvodi poput invertera kao i integrisanje sistema i digitalne alatke.

Kompanijom Fronius je tri generacije u porodičnom vlasništvu, preko 75 godina, i ima više od 5.400 zaposlenih. Sedište joj je u Velsu u Austriji. Razvija rešenja za fotonaponske sisteme za domaćinstva i poslovne klijente kao i tehnologije za punjenje baterija i zavarivanje.

Serija vebinara u pripremi, koja će biti održana na hrvatskom jeziku, pokriće oblasti poput integracije sistema i digitalnih alatki. Fronius je svoj prvi fotonaponski inverter konstruisao 1995. godine. U međuvremenu se proširio na sveobuhvatne usluge na ovom polju i u svoju ponudu uveo niz uređaja, uključujući pametna brojila.

Kompanija se vodi vizijom ’24 sata sunca’ – za omogućavanje danonoćnog korišćenja solarne energije i to bez obzira na godišnje doba. Štaviše, Fronius navodi da je uz njegova rešenja moguće stoodstotno snabdevanje energijom iz obnovljivih izvora.

Za publiku koja uključuje kupce i instalatere iz programa Fronius System Partner biće održana četiri vebinara na hrvatskom. Registrujte se čak i ukoliko ne možete da prisustvujete odabranim vebinarima u zakazano vreme, pa ćete naknadno dobiti snimak putem imejla.

2. novembar: Fronius proizvodi i rešenja

Ovaj vebinar će pokriti celokupni portfelj proizvoda i kako i gde se oni najbolje primenjuju. Na onlajn događaju će biti reči i o svim digitalnim rešenjima kojima Fronius raspolaže i koji olakšavaju rad s njegovim proizvodima. Formular za registraciju se nalazi ovde.

16. novembar: Fronius sektorska integracija i rešenja

Svi učesnici vebinara će naučiti sve o sektorskoj integraciji i kako ona može da doprinese smanjenju troškova za energiju. Naučite kako možete besprekorno integrisati energetski intenzivne uređaje sa svojim fotonaponskim sistemom i maksimalno ga koristiti na dugi rok.

Bilo da je reč o zameni bojlera na gas toplotnom pumpom, električnom automobilu umesto onog sa motorom s unutrašnjim sagorevanjem ili električnom bojleru, rešenja kompanije Fronius vam pomažu da na održiv način elektrifikujete sve sektore svog doma.

24. novembar: Fronius rešenja za baterije – GEN24 Plus

Upoznajte svet Fronius skladištenja energije! Na ovom vebinaru ćete naučiti sve o rešenjima za skladištenje pomoću serije proizvoda GEN24 Plus. Kompanijini stručnjaci će demonstrirati instaliranje kompatibilnih baterijskih sistema za skladištenje, proizvođača BYD i LG, i objasniće kako se postavlja bekap rešenje.

Takođe će predstaviti osnovno bekap rešenje za slučaj nestanka struje u elektrodistributivnoj mreži: Fronius GEN24 i PV Point.

30. novembar: Fronius Tauro – komercijalni inverter sa optimizacijom troškova

Ovaj vebinar je posvećen komercijalnom inverteru Fronius Tauro, koji omogućava najveći prinos čak i u najnepovoljnijim spoljnim uslovima. Biće predstavljene sve tehničke pojedinosti te serije proizvoda, uz detaljan pregled pametnog projektovanja, izbora opcija i fleksibilnosti u projektovanju sistema.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Severna Makedonija novu vladu energetike Sanja Bozinovska

Severna Makedonija ima novu vladu – resor energetike preuzela Sanja Božinovska

25. oktobar 2023. - U vladi premijera Hristijana Mickoskog, konsultantkinja za energetiku Sanja Božinovska je izabrana za ministarku energetike, rudarstva i mineralnih sirovina

Lancana-havarija-dalekovodima-bez-struje-Crnu-Goru-BiH-Albaniju-Dalmaciju

Lančana havarija na dalekovodima ostavila bez struje Crnu Goru, BiH, Albaniju, Dalmaciju

25. oktobar 2023. - Usled preopterećenja ključnih interkonektivnih vodova došlo je do prekida isporuke električne energije u velikom delu regiona

Solari 5000+ prosiruje se i na ugradnju energetski efikasne stolarije

Projekat Solari 5000+ biće proširen na ugradnju energetski efikasne stolarije

25. oktobar 2023. - Eletroprivreda Crne Gore predlaže proširenje portfolija projekta Solari 5000+ na ugradnju energetski efikasne stolarije

Srbija-studiju-mogucnosti-izgradnje-nuklearnih-elektrana

Srbija naručuje studiju o mogućnosti izgradnje nuklearnih elektrana

25. oktobar 2023. - Ministarstvo prima prijave konsultanata za sprovođenje analize tehnologija za nuklearnu energiju uključujući male modularne reaktore