OIE

Fronius organizuje četiri vebinara tokom novembra na hrvatskom jeziku

Fronius cetiri vebinara novembra hrvatskom

Foto: Fronius

Objavljeno

25.10.2023.

Država

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

25.10.2023.

Država

Komentari

0

Podeli

Fronius, proizvođač fotonaponske tehnologije sa sedištem u Austriji, za novembar sprema četiri onlajn kursa na hrvatskom. Ta kompanija će prezentovati kako se instaliraju njeni proizvodi poput invertera kao i integrisanje sistema i digitalne alatke.

Kompanijom Fronius je tri generacije u porodičnom vlasništvu, preko 75 godina, i ima više od 5.400 zaposlenih. Sedište joj je u Velsu u Austriji. Razvija rešenja za fotonaponske sisteme za domaćinstva i poslovne klijente kao i tehnologije za punjenje baterija i zavarivanje.

Serija vebinara u pripremi, koja će biti održana na hrvatskom jeziku, pokriće oblasti poput integracije sistema i digitalnih alatki. Fronius je svoj prvi fotonaponski inverter konstruisao 1995. godine. U međuvremenu se proširio na sveobuhvatne usluge na ovom polju i u svoju ponudu uveo niz uređaja, uključujući pametna brojila.

Kompanija se vodi vizijom ’24 sata sunca’ – za omogućavanje danonoćnog korišćenja solarne energije i to bez obzira na godišnje doba. Štaviše, Fronius navodi da je uz njegova rešenja moguće stoodstotno snabdevanje energijom iz obnovljivih izvora.

Za publiku koja uključuje kupce i instalatere iz programa Fronius System Partner biće održana četiri vebinara na hrvatskom. Registrujte se čak i ukoliko ne možete da prisustvujete odabranim vebinarima u zakazano vreme, pa ćete naknadno dobiti snimak putem imejla.

2. novembar: Fronius proizvodi i rešenja

Ovaj vebinar će pokriti celokupni portfelj proizvoda i kako i gde se oni najbolje primenjuju. Na onlajn događaju će biti reči i o svim digitalnim rešenjima kojima Fronius raspolaže i koji olakšavaju rad s njegovim proizvodima. Formular za registraciju se nalazi ovde.

16. novembar: Fronius sektorska integracija i rešenja

Svi učesnici vebinara će naučiti sve o sektorskoj integraciji i kako ona može da doprinese smanjenju troškova za energiju. Naučite kako možete besprekorno integrisati energetski intenzivne uređaje sa svojim fotonaponskim sistemom i maksimalno ga koristiti na dugi rok.

Bilo da je reč o zameni bojlera na gas toplotnom pumpom, električnom automobilu umesto onog sa motorom s unutrašnjim sagorevanjem ili električnom bojleru, rešenja kompanije Fronius vam pomažu da na održiv način elektrifikujete sve sektore svog doma.

24. novembar: Fronius rešenja za baterije – GEN24 Plus

Upoznajte svet Fronius skladištenja energije! Na ovom vebinaru ćete naučiti sve o rešenjima za skladištenje pomoću serije proizvoda GEN24 Plus. Kompanijini stručnjaci će demonstrirati instaliranje kompatibilnih baterijskih sistema za skladištenje, proizvođača BYD i LG, i objasniće kako se postavlja bekap rešenje.

Takođe će predstaviti osnovno bekap rešenje za slučaj nestanka struje u elektrodistributivnoj mreži: Fronius GEN24 i PV Point.

30. novembar: Fronius Tauro – komercijalni inverter sa optimizacijom troškova

Ovaj vebinar je posvećen komercijalnom inverteru Fronius Tauro, koji omogućava najveći prinos čak i u najnepovoljnijim spoljnim uslovima. Biće predstavljene sve tehničke pojedinosti te serije proizvoda, uz detaljan pregled pametnog projektovanja, izbora opcija i fleksibilnosti u projektovanju sistema.

Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Slovenija-Energetskim-zakonom-efikasnost-dekarbonizaciju

Slovenija novim Energetskim zakonom podstiče efikasnost, dekarbonizaciju

25. oktobar 2023. - Slovenija novim Energetskim zakonom uređuje podsticaje za zelenu energiju, dekarbonizaciju ugljarskih područja i mere energetske efikasnosti

eu nekp solar ciljevi mreze fleksibilnost

Članice EU ažurirale NEKP-ove: Ciljevi za solar uvećani 90 odsto do 2030.

25. oktobar 2023. - Povećanje ciljeva ne prati planiranje mreža i razvoj fleksibilnosti, što ugrožava energetsku tranziciju, navodi SolarPower Europe

norveska vetar brod amonijak vodonik arkticki krug p2xfloater

Norvežani pokrenuli projekat za proizvodnju vodonika i amonijaka na plutajućem postrojenju u Arktičkom krugu

25. oktobar 2023. - Norveška kompanija H2Carrier podnela je zahtev za dobijanje dozvola za gradnju dva vetroparka velike snage

Mitsubishi Power EPS u sistem za odsumporavanje TENT u A

Mitsubishi Power predao EPS-u sistem za odsumporavanje u TENT-u A

25. oktobar 2023. - Nakon Kostolca B, i u Termoelektrani Nikola Tesla A u Obrenovcu konačno je pušten u rad sistem za odsumporavanje, pa će vazduh biti čistiji