Električna energija

EPBiH aktivirala mobilnu aplikaciju za kupce električne energije

epbih aplikacija m-epbih kupci telefon

Foto: Pixaline from Pixabay

Objavljeno

07.04.2022.

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

07.04.2022.

Komentari

0

Podeli

Elektroprivreda BiH (EPBiH) je pokrenula mobilnu aplikaciju koja pruža brz i jednostavan pristup informacijama koje su važne za kupce električne energije: od prijave kvara, preko pregleda računa i potrošnje, do informacija o planskim isključenjima.

Elektroprivreda BiH je aktiviranjem aplikacije m-EPBiH napravila iskorak u odnosu na ostale elektroprivrede u regionu kada je reč o odnosu sa kupcima elektrčne energije.

Besplatna aplikacija m-EPBiH na siguran i praktičan način omogućava samostalno očitavanje i dostavu informacija o stanju na brojilu, prijavu kvarova i reklamacija, kao i pregled statusa podnesenih zahteva, saopštila je EPBiH.

Klijenti kompanije mogu da prate i status podnetih zahteva

Prilikom prijave kvara ili reklamacije moguće je priložiti i fotografiju.

Takođe, dostupan je i uvid u potrošnju električne energije, pregled računa, načine plaćanja, brojeve žiro računa, kalkulator za procenu iznosa mesečnog računa, a omogućena je dostava notifikacije o isteku roka za plaćanje računa.

epbih aplikacija m-epbih kupci potrosaci

epbih aplikacija m-epbih kupci mobilni telefon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za registraciju mernog mesta u aplikaciji je dovoljan broj računa odnosno referenca, te broj mernog mesta. Postoji i opcija brisanja, ažuriranja podataka ili dodavanja više mernih mesta.

Aplikacija nudi usluge: e-račun, e-planska i sms-stanje račun

Putem mobilne aplikacije se može realizovati i registracija na usluge e-račun, e-planska (informacije o planskim isključenjima) i sms-stanje račun. Automatska registracija usluge m-planska korisniku omogućava prijem push notifikacija na mobilne uređaje o planskim isključenjima za pridružena merna mesta.

Kupcima električne energije je na mobilnoj aplikaciji dostupan geografski prikaz lokacija poslovnica Elektrodistribucije, kao i geografski prikaz lokacija punionica za električne automobile u vlasništvu EPBiH.

Aplikacija se može koristiti na Android i iOS uređajima, a dostupna je za besplatno instaliranje na Google Play i AppStore.

Tagovi: ,
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

pravilnik sisteme skladistenje energije nevideni talas investicija u Turskoj

Novi pravilnik za sisteme za skladištenje energije pokrenuo neviđeni talas investicija u Turskoj

7. april 2022. - Regulatorna agencija EMRA je primila zahteve za 67,3 gigavata u projektima vetra i solara kombinovanih sa skladištenjem energije

Grcka medu najatraktivnijim svetskim trzistima za zelenu energiju RECAI

Grčka ostala među najatraktivnijim svetskim tržištima za zelenu energiju

7. april 2022. - EY je zadržao Grčku i Tursku u svom indeksu RECAI za najbolja tržišta u domenu energije iz obnovljivih izvora. Grčka je po jednom kriterijumu druga u svetu!

HERMANN Petr_intervju_Schneider Electric BGEN

Budućnost uspešnih firmi leži u njihovoj digitalnoj transformaciji

7. april 2022. - Digitalizacija menja sve zato što povezuje sve procese i obezbeđuje kompletan uvid u sve podatke,...

Srbija će se oslanjati na norvešku ekspertizu u razvoju energetskog sektora

Srbija će se oslanjati na norvešku ekspertizu u razvoju energetskog sektora

7. april 2022. - Srbija je dobila konkretne zaključke od norveške firme Rystad i radićemo po njihovom uputstvu, poručio je Predsednik Srbije Aleksandar Vučić