Električna energija

EPBiH aktivirala mobilnu aplikaciju za kupce električne energije

epbih aplikacija m-epbih kupci telefon

Foto: Pixaline from Pixabay

Objavljeno

07.04.2022.

Komentari

0

Podeli

Objavljeno

07.04.2022.

Komentari

0

Podeli

Elektroprivreda BiH (EPBiH) je pokrenula mobilnu aplikaciju koja pruža brz i jednostavan pristup informacijama koje su važne za kupce električne energije: od prijave kvara, preko pregleda računa i potrošnje, do informacija o planskim isključenjima.

Elektroprivreda BiH je aktiviranjem aplikacije m-EPBiH napravila iskorak u odnosu na ostale elektroprivrede u regionu kada je reč o odnosu sa kupcima elektrčne energije.

Besplatna aplikacija m-EPBiH na siguran i praktičan način omogućava samostalno očitavanje i dostavu informacija o stanju na brojilu, prijavu kvarova i reklamacija, kao i pregled statusa podnesenih zahteva, saopštila je EPBiH.

Klijenti kompanije mogu da prate i status podnetih zahteva

Prilikom prijave kvara ili reklamacije moguće je priložiti i fotografiju.

Takođe, dostupan je i uvid u potrošnju električne energije, pregled računa, načine plaćanja, brojeve žiro računa, kalkulator za procenu iznosa mesečnog računa, a omogućena je dostava notifikacije o isteku roka za plaćanje računa.

epbih aplikacija m-epbih kupci potrosaci

epbih aplikacija m-epbih kupci mobilni telefon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za registraciju mernog mesta u aplikaciji je dovoljan broj računa odnosno referenca, te broj mernog mesta. Postoji i opcija brisanja, ažuriranja podataka ili dodavanja više mernih mesta.

Aplikacija nudi usluge: e-račun, e-planska i sms-stanje račun

Putem mobilne aplikacije se može realizovati i registracija na usluge e-račun, e-planska (informacije o planskim isključenjima) i sms-stanje račun. Automatska registracija usluge m-planska korisniku omogućava prijem push notifikacija na mobilne uređaje o planskim isključenjima za pridružena merna mesta.

Kupcima električne energije je na mobilnoj aplikaciji dostupan geografski prikaz lokacija poslovnica Elektrodistribucije, kao i geografski prikaz lokacija punionica za električne automobile u vlasništvu EPBiH.

Aplikacija se može koristiti na Android i iOS uređajima, a dostupna je za besplatno instaliranje na Google Play i AppStore.

Tagovi: ,
Komentara: (0)

Budite prvi i ostavite komentar na ovaj članak.

Unesite vaš komentar
Molimo sačekajte... Molimo vas popunite obavezna polja Dogodila se greška, osvežite stranu pa probajte ponovo. Vaš komentar je uspešno poslat na moderaciju.

Slični članci

Program Beogradskog energetskog foruma paneliste sponzore

Program Beogradskog energetskog foruma spreman – najavljujemo nove paneliste i sponzore

7. april 2022. - Spisak sponzora za Beogradski energetski forum 2024 raste sa nekima od najpoznatijih svetskih brendova u domenu obnovljivih izvora

federacija bih aukcije kvote vetar solar energetske zajednice

Federacija BiH pripremila plan aukcija za period 2025-2030.

7. april 2022. - Plan raspodele subvencija pripremilo je Federalno ministarstvo energije rudarstva i industrije u okviru Nacrta Uredbe o kvotama za OIEiEK

Grcki-PPC-Hrvatsku-Italiju-Bugarsku-kupovinom-solarnih-elektrana

Grčki PPC ulazi u Hrvatsku, Italiju, Bugarsku kupovinom solarnih elektrana

7. april 2022. - Pet godina od početka restrukturisanja, PPC isplaćuje prvu dividendu u poslednjoj deceniji i širi zamah svoje regionalne ekspanzije

hrvatska hrote aukcije natjecaj vetar solar

HROTE raspisao aukcije za dodelu premija za elektrane snage 607 MW

7. april 2022. - Hrvatski operator tržišta energije raspisao je javni poziv za dostavu ponuda i dodelu premija za vetroparkove, solarne elektrane i hidroelektrane