Renewables

Solarity adaugă în portofoliul său tehnologia de invertoare Deye, anunță un webinar și se alătură târgului CISOLAR din România

Solarity training Deye October 24, 2023 online free of charge

Photo: Solarity

Published

October 14, 2023

Country

Comments

0

Share

Published:

October 14, 2023

Country:

Comments:

0

Share

Solarity, distribuitor și angrosist internațional de sisteme fotovoltaice, a adăugat în portofoliul său cele mai noi invertoare hibride și on-grid de la Deye. Cu această ocazie, compania organizează un webinar gratuit și își anunță prezența la târgul CISOLAR din România.

SOLARITY, distribuitor internațional și vânzător en-gros de sisteme fotovoltaice, a adăugat în portofoliul său cele mai noi invertoare Deye, hibride și on-grid. Principalele avantaje ale liniei de produse de invertoare Deye includ compatibilitatea cu baterii de la diferiți producători, ieșirea asimetrică de AC și interfața ușor de utilizat, precum și disponibilitatea și prețul de achiziție al modelelor individuale. Posibilitatea de integrare cu generatoare și alte surse de energie reprezintă, de asemenea, un avantaj.

Înregistrarea la webinarul Solarity este gratuită

Cu ocazia lansării invertoarelor Deye, compania Solarity a pregătit un webinar practic pentru clienții săi și alte părți interesate, unde va prezenta principalele avantaje ale liniilor de produse. Vă puteți înscrie la webinarul gratuit PRIN INTERMEDIUL ACESTUI LINK. Webinarul va avea loc online pe platforma Zoom în data de 24.10.2023 la ora locală 10:00, iar înregistrarea va fi disponibilă pe CANALUL DE YOUTUBE AL COMPANIEI SOLARITY.

Reprezentanții de vânzări ai companiei Solarity vor participa la cea de a 11-a ediție a târgului CISOLAR din București

Mai multe informații utile și practice puteți afla de la reprezentanții companiei Solarity pentru piața românească la târgul CISOLAR, unde va vorbi Iurie Dubencu, Sales Representative Solarity. Cea de-a 11-a ediție a conferinței și a târgului CISOLAR privind energia solară în Europa Centrală și de Est va avea loc la București între 30 și 31 octombrie.

Despre Solarity

Solarity este distribuitor internațional și furnizor de soluții pentru sisteme fotovoltaice (FV). Compania oferă o gamă completă de soluții on-grid și off-grid, inclusiv module, invertoare, sisteme de montare și accesorii pentru profesioniștii din domeniul fotovoltaic din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Echipa sa internațională are peste zece ani de experiență în domeniul fotovoltaic și are sedii în Praga, Budapesta, Kiev, Amman, Varșovia, Casablanca și Bogota.

Solarity a deservit clienți din peste 50 de țări și a livrat peste 1 GW de material fotovoltaic în întreaga lume. Solarity are și propriul site web în limba română, iar magazinul online va fi tradus în curând.

Despre Deye

Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. a fost înființată în 2007 și este în prezent una dintre principalele companii care își desfășoară activitatea pe piața solară globală. Compania privilegiază inovațiile, viziunea globală și o abordare orientată spre viitor. Portofoliul companiei cuprinde invertoare cu puteri cuprinse între 1,5 kW și 110 kW, în timp ce capacitatea anuală de producție a companiei atinge 20 GW.

 

 

Comments (0)

Be the first one to comment on this article.

Enter Your Comment
Please wait... Please fill in the required fields. There seems to be an error, please refresh the page and try again. Your comment has been sent.

Related Articles

WindEurope EU elections center right expected partly revise European Green Deal

WindEurope on EU elections – center-right expected to partly revise European Green Deal

19 June 2024 - Electricity-intensive industry and WindEurope are seeking assurances on the European Green Deal from EU leaders, following the elections

OMV Petrom sustainable fuels green hydrogen Romania

OMV Petrom to produce sustainable fuels, green hydrogen in Romania

19 June 2024 - The Petrobrazi refinery will become the first major producer of sustainable fuels in Southeast Europe, OMV Petrom said

DTEK subsidiary DRI buys 126 MW solar power project Romania

DTEK’s subsidiary DRI buys 126 MW solar power project in Romania

19 June 2024 - Renewable energy company DRI acquired its third project in Romania. The Văcărești solar farm is planned to have 126 MW in capacity.

iberdrola-hybrid-wind-hydro-portugal

Iberdrola plans Portugal’s first wind-hydro hybrid power project

18 June 2024 - A 274 MW wind farm will be linked to the Tâmega hydropower complex in Portugal's biggest hybrid energy project, says Iberdrola